Marți, 25 septembrie 2012 la ora 12:50

Mult iubita Mea fiică, niciodată să nu te liniștești cu gândul că această lucrare, chiar și atunci când pare să meargă totul bine, va scăpa măcar o clipă de biciul celui rău. El este furios. Pentru toate misiunile pe care tu le preiei, el îți creează probleme și îți pune obstacole, care te lasă nemulțumită și neajutorată.

Atât de mulți oameni sunt orbi la biciuirile prin care el chinuiește omenirea. Deoarece nu îl pot vedea, ei cred că el nu există. Aceia care îi deschid drumul, prin intermediul păcatului, și îi permit să intre în sufletul lor, vor vedea că este imposibil să scape de teribila durere și nemulțumire pe care el le aduce în viața lor.

Nu sunt decât trei moduri în care vă puteți proteja de cel rău.

Primul este Sacramentul Confesiunii, care vă curăță sufletele dacă vă pare rău cu adevărat de ceea ce ați făcut. Cei care nu sunt catolici, vă rog să acceptați Darul Indulgenței Plenare din Cruciada de rugăciune 24, dată lumii prin această Misiune.

Al doilea mod este prin devoțiunea zilnică la Mama Mea, care a primit puterea de a-l zdrobi pe satana. Sfântul ei Rozariu este un scut important care vă ferește pe voi și pe familiile voastre de ochiul celui rău.

Al treilea mod este prin starea de Har, pe care o puteți obține prin comunicarea permanentă cu Mine, primindu-Mă în Sfânta Împărtășanie.

Atât de mulți oameni vor să scape din ghearele lui satana și știu în inima lor că au fost atrași în vârtejul răului. Ei trebuie să se întoarcă spre Mine și să îmi ceară să îi ajut prin această rugăciune specială

Rugăciunea (78) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează-mă de cel rău

"O Isuse, protejează-mă de puterea satanei. Ia-mă în Inima Ta pentru ca să mă eliberez de supunerea față de el și de vicleniile lui. Cu inima smerită și căită vin înaintea Ta în genunchi și-Ți predau voința mea. Îmi las viața în Mâinile Tale Sfinte. Salvează-mă de cel rău. Eliberează-mă și du-mă în refugiul sigur al protecției Tale, acum și-n vecii vecilor Amin."

Al vostru Isus

Mesajul contine

Salvează-mă de cel rău
Rugăciunea (78) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, protejează-mă de puterea satanei.

Ia-mă în Inima Ta ca să mă eliberez de supunerea față de el și de vicleniile lui.

Cu inima smerită și căită, eu vin înaintea Ta în genunchi și-Ți predau voința mea... citește tot