Luni, 01 octombrie 2012 la ora 16:30

Mult iubita Mea fiică, trebuie să accepți faptul că atunci când discipolii Mei cred în aceste mesaje, ele le vor aduce din când în când frământări în suflet.

Mulți se vor bucura când vor citi Sfântul Meu Cuvânt și Îl vor accepta ca pe un miracol.

Alții, de asemenea, vor accepta mesajele Mele, dar în anumite zile vor fi încercați de îndoieli. Aceste îndoieli care îi vor asalta sunt normale.

Unii se vor tot întreba dacă aceste mesaje vin cu adevărat din Cer. Atunci ei vor fi plini de teamă, pentru că vor înțelege că viețile li se vor schimba pentru totdeauna și vor fi martorii Celei de-a Doua Veniri.

Aceasta înseamnă că viața pe care au dus-o până acum se va schimba complet.

Acest lucru este înfricoșător pentru mulți, deoarece ei doresc să se agațe de modul de viață în care s-au complăcut, cu toate că acesta nu le aduce fericirea.

Îi chinuie teama de viitor, teama de Mâna lui Dumnezeu și teama de armata satanei. Cu toate acestea, deși mesajele Mele pot aduce din când în când temeri în inimile lor, le aduc și alinare.

Pentru că un lucru este sigur: ei vor simți Duhul Meu Sfânt în sufletele lor și, odată ce acest lucru s-a petrecut, ei devin familiarizați cu Iubirea lui Dumnezeu.

De îndată ce un om simte Iubirea lui Dumnezeu, el nu va mai putea trăi fără ea. Ea aduce pace. Așadar, oricât de mult v-ați teme voi, discipolii Mei, trebuie să vă amintiți că Eu, Isus al vostru, nu vă voi părăsi niciodată.

Voi sunteți ai Mei.

Eu sunt viața din sufletele voastre. Prin Mine veți fi salvați. Eu sunt plin de îndurare pentru sufletele care apelează la Mine pentru ajutor. Nu vă voi lăsa să suferiți de mâna adepților satanei. Vă voi acoperi cu Prețiosul Meu Sânge. Nu aveți de ce să vă temeți.

Dimpotrivă, vi se vor da haruri pentru a vă pregăti. Acum trebuie să fiți curajoși, să nu lăsați îndoiala să vă întunece iubirea pentru Mine sau să vă orbească în fața adevărului acestor mesaje.

Ele sunt darul Meu pentru voi. Ele vă sunt date ca să fiți în siguranță și protejați de orice rău.

Întotdeauna să Îmi cereți să vă domolesc temerile, pentru că ele sunt sădite în mintea voastră de către cel rău, ca semințe ale nemulțumirii, pentru a vă tulbura.

Vă binecuvântez. Vă aduc pacea. Vă ofer ocrotirea Mea. Întotdeauna să aveți încredere în Mine.

Isus al vostru