Sâmbătă, 29 septembrie 2012 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, de ce atât de mulți oameni din lume cred că sfârșitul vieții lor este nesigur?

Foarte mulți oameni sunt astăzi obsedați de urmărirea faimei și a gloriei proprii. Mulți dintre aceia care caută și obțin recunoaștere și succese sunt idolatrizați de cei care cred că aceasta este gloria pentru care ei trebuie să lupte și care le va aduce satisfacție.

Foarte puțin din timpul lor îl petrec cu lucruri care contează cu adevărat. Ei îi calcă în picioare pe ceilalți pentru a obține ceea ce doresc, din cauza dorinței lor insațiabile de a străluci în slavă, înaintea lumii.

Vanitatea lor este hrănită de lumea divertismentului, de media, iar urmărirea perfecțiunii proprii este aplaudată.

Acestea sunt lucrurile pentru care luptă azi oamenii obișnuiți. Ei admiră în mod deschis asemenea ambiții și ele devin ca o religie. Ei îi idolatrizează pe cei care ating asemenea înălțimi și tind apoi să imite viețile lor.

Niciodată nu se gândesc că astfel de lucruri nu au nici o consecință reală. Nu se opresc niciodată să se întrebe: „În asta constă viața mea?”

În cele mai multe cazuri, ei nu cred în Dumnezeu pentru că dacă ar crede, ar ști cât de neplăcut este, în Ochii Lui, să caute laudă în acest fel.

Când o persoană caută în mod constant atenție, laudă, și este obsedată de imaginea pe care și-o creează în fața lumii, ea nu înțelege cât de scurt este acest drum. Toate acestea după un timp vor dispărea și ei își vor da seama că sunt goi și că nu mai au iubire pentru a o împărți cu ceilalți.

Ei petrec atât de mult timp iubindu-se pe sine, încât nu vor mai avea loc pentru nici o altă iubire. Pun propriile nevoi înaintea nevoilor celorlalți. Ar face orice, incluzând chiar fapte care Îl ofensează pe Dumnezeu, pentru a obține propria glorie.

Acestei generații i-au fost spuse atât de multe minciuni despre modul în care trebuie să-și trăiască viața. Ei sunt încurajați de o lume care crede că avantajele materiale, celebritatea, cultura și ambiția le vor aduce o mare admirație și sunt lucrurile cele mai importante pentru care trebuie să lupte.

Cât de puțin știu ei. Cât de șocați vor fi când vor descoperi cât de mult s-au înșelat.

Oamenii care trăiesc asemenea vieți, vor fi dezamăgiți când poftele lor nu vor fi satisfăcute. Nici o acțiune, făcută cu scopul de a le aduce mai multă mulțumire prin obsesia egoistă a ambiției, nu le va aduce pacea.

Rugați-vă, ca oamenii să realizeze cât mai curând că exercitarea faimei și a gloriei proprii aduce satisfacție pentru puțină vreme. Voi ar trebui să luptați doar pentru un singur țel, și acesta este cel de a urma Învățăturile Domnului.

Când veți face aceasta, veți dobândi pacea.

Puteți încă să vă bucurați de multe plăceri ale lumii, dar veți înțelege ce contează cu adevărat.

Atât de mulți tineri pun un mare de accent pe modul în care apar în fața celorlalți. Presiunea care este asupra lor, pentru a duce o viață având aceleași țeluri ca ale celebrităților pe care le admiră, le păgubește sufletele.

Astfel este blocată realitatea a ceea ce place lui Dumnezeu.

Astfel este blocat Adevărul.

Doar Adevărul îi va face să se simtă mulțumiți și să dobândească pacea, iubirea, bucuria și fericirea.

Eu sunt Viața pe care ei o caută.

În Mine vor găsi o viață plină de Slavă.

Aceasta este Slava pe care ei trebuie să o caute.

Pentru că, dacă ei se întorc la Mine, vor trăi o viață de Mare Slavă în Noul Paradis.

Aceasta este singura glorie care le va aduce o bucurie de nedescris.

Al vostru Isus