Miercuri, 03 octombrie 2012 la ora 13:30

Eu sunt Mirele tău mistic preaiubit, Fiul Omului, născut din Preacurata Fecioară Maria.

Mult iubita Mea fiică, toate ororile la care am fost martor în Grădina Ghetsimani, atunci când am fost chinuit de cel rău, se desfășoară acum în lume chiar în fața Ochilor Mei.

Oamenii de pretutindeni și-au pierdut credința. Ei rătăcesc într-o mare de confuzie și într-o stare de apostazie la care n-au mai asistat până acum.

Iubirea față de ceilalți a murit.

Respectul față de nevoile celorlalți nu mai e considerat ca o trăsătură demnă de admirație.

Lăcomia, poftele și invidia controlează mintea multora din lume în zilele noastre. Cu inimi reci, ei nu mai pun preț pe viața însăși și gândesc numai să ucidă. Pentru ei, acest lucru vine de la sine.

Creștinismul este atacat dintr-un anume motiv: ca să permită să fie introdusă cu ușurință în țările voastre legislația care scuză păcatul.

Obsesia față de religiile și idolii falși este într-o răspândire agresivă.

Biserica Mea se destramă, iar slujitorii Mei sfințiți nu acordă importanță, în mare parte, pericolului păcatului și adevărului despre viața veșnică.

Ura, războiul, lăcomia, poftele, invidia și iubirea de sine sunt toate legate unui status fals, o situație care nu are nimic comun cu Adevărul Învățăturilor Mele.

Am știut atunci, în Grădina Ghetsimani, că Moartea Mea pe Cruce nu va fi văzută de generația de astăzi așa cum a fost ea de fapt. Aceasta a fost durerea care Mi-a străpuns inima precum o sabie.

Jertfa pe care am adus-o pentru om, spre a-l răscumpăra în Ochii Tatălui Meu, astăzi nu este recunoscută. Cât de mult l-au uitat. Cât de multe nu li s-au spus. Toate acestea au legătură cu păcatul toleranței, prezentat lumii ca fiind un lucru bun.

Războaiele și ura se răspândesc precum un virus, așa cum au fost ele plănuite de cel rău. Suferința celor care Mă urmează se va uni cu Suferința Mea, pe măsură ce ei devin martorii obscenităților care vor fi răspândite de liderii Guvernelor, care urmează minciunile sădite în sufletele lor de către satana.

Satana și demonii lui sunt foarte puternici. Să nu credeți nici măcar un minut că este ușor de slăbit strânsoarea ce subjugă o persoană care le-a permis să i se infiltreze în suflet. Ei nu vor ceda ușor și vor împiedica sufletele ce vor să se întoarcă la Mine, Isus al lor, pentru ajutor, făcându-i neajutorați.

Acestor suflete le va fi extrem de greu să se roage. Cuvintele nu le vor ieși din gură. Ei vor simți totală aversiune când se vor gândi la Mine. Oricât vor încerca, le va fi foarte greu.

Cei care spun că sunt oameni buni care nu îi rănesc pe ceilalți, însă care nu mă acceptă pe Mine, Isus, în viețile lor, să știe următoarele: ei nu sunt discipolii lui Cristos. Dacă nu veniți la Mine, nu puteți fi primiți în Împărăția Tatălui Meu.

Pentru a intra în Împărăția Tatălui Meu trebuie să vă pregătiți. Satana poate atât de repede să smintească sufletele, încât multe dintre ele sunt luate pe nepregătite.

Aceste vremuri de mare agitație în lume și lipsa conștientizării Existenței Tatălui Meu, Dumnezeu, Creatorul a toate, pot duce la un singur lucru: la catastrofă.

Pedepsele se vor abate peste lume cu scopul de a salva umanitatea, pentru a o purifica.

Dacă oamenii refuză să asculte, nu vor auzi Adevărul.

Adevărul nu numai că va salva viețile lor pe pământ, ci le va și oferi Viața Veșnică.

Neacceptarea Adevărului va duce la moarte, atât pentru trup cât și pentru suflet.

A venit timpul ca omenirea să facă o alegere. Nu-i pot obliga să Mă urmeze. Cu toate darurile, harurile și minunile care le vor fi date, ei tot își vor întoarce spatele.

Cu toată Marea Mea Milostivire, unii vor alege moartea în detrimentul vieții.

Al vostru Isus