Joi, 04 octombrie 2012 la ora 14:55

Fiica Mea dragă, aș vrea să știi că deși omenirea poate că va trebui să sufere o mare purificare, ce ar putea să nu fie plăcută, totuși Milostivirea Mea este Mare.

Eu sunt un ocean de Milostivire și voi face schimbări mari pentru a face posibil ca toți copii Mei să fie salvați de la catastrofă. Catastrofa despre care vorbesc implică lucrarea unei forțe secrete nefaste care încearcă să controleze toate națiunile, din toată lumea, pentru propriul interes meschin.

Atât de multe asemenea suflete resping Milostivirea Fiului Meu Preaiubit. Atât de mulți nu Îl vor recunoaște. Ei continuă nepăsători să provoace suferință celor pe care îi controlează, și nu vor să accepte că păcatele lor nu vor fi trecute cu vederea. Poate că vor lupta împotriva Puterii Mâinii Mele, însă Mâna Mea se va prăvăli asupra lor și îi va distruge.

Cu timpul, vor recunoaște Puterea Lui Dumnezeu, însă pentru mulți dintre ei va fi prea târziu.

Întreaga omenire va fi martoră la fiecare dintre acțiunile Mele, inclusiv mari miracole. În marea Mea Milostivire, care va cuprinde omenirea precum un ocean imens, Eu voi face tot ceea ce va fi posibil pentru a vă salva. Nici un om nu va rămâne neatins de Darurile Mele.

Când asta se va întâmpla, Îi voi urmări pe cei care Mă dau la o parte, deși ei știu cine sunt Eu.

Atunci, acei conducători care nu vor aplica Legile Mele Divine și care năpăstuiesc pământul prin cruzimea lor față de copiii Mei, vor fi loviți. Pentru că atunci nu le voi mai permite să scape de Justiția Mea Divină.

Prin aceste mesaje ei sunt avertizați să se oprească acum. Dacă se fac presiuni asupra lor pentru a introduce asupra popoarelor legi care să cauzeze suferință, și dacă sunt nemulțumiți de asta, trebuie să se roage pentru a fi călăuziți.

Le dau acest timp acum, pentru a se opri din ceea ce fac și pentru a Mă ruga să îi ajut să se ridice împotriva stăpânirilor viclene care sunt plănuite împotriva conaționalilor lor.

Știu ei despre ce vorbesc.

Eu sunt Creatorul speciei umane. Eu îl cunosc pe fiecare dintre copiii Mei. Cunosc ceea ce ei văd. știu ceea ce simt. Știu cum gândesc ei. De asemenea, îi cunosc pe aceia dintre ei care au jurat supunere față de acele acte care cauzează suferințe cumplite oamenilor de pe întreg pământul.

Mâna Mea Milostivă așteaptă să vă aducă înapoi la refugiul Împărăției Mele.

Mâna Dreptății Mele așteaptă să pedepsească acele guverne care complotează spre a-i răni pe copiii Mei. Nu vi se va permite să cauzați aceste suferințe.

Pentru că de îndată ce vor introduce legi menite să-i controleze pe cei pe care îi slujesc, legi care Mă dezgustă, voi trimite o asemenea pedeapsă care nu va mai lăsa nicio îndoială asupra cauzei ce a determinat-o.

Voi sunteți copiii Mei și trebuie să vă întoarceți la Mine pentru protecție. Fără protecția Mea veți fi la cheremul satanei.

Și nu cumva să uitați că el, satana, vă urăște pe toți. Și totuși, din cauza căilor sale puternice și subtile de seducție, voi urmați ca niște sclavi cursa lui către putere.

Alegeți puterea pe acest pământ, care poate vă exaltează și vă aduce recunoaștere, împotriva căilor Domnului, și veți fi înlăturați.

Această avertizare vă este dată pentru a înțelege că nu există decât un singur Creator, Unul singur, care a creat omenirea. Doar unul, care are puterea de a pune capăt tuturor lucrurilor care există pe acest pământ.

Dumnezeu Cel Preaînalt
Creatorul tuturor văzutelor și nevăzutelor