Sâmbătă, 06 octombrie 2012 la ora 23:05

Mult iubita Mea fiică, pentru a Mă iubi cu adevărat trebuie să îi vedeți pe ceilalți cu Ochii Mei.

Când priviți o altă persoană, cercetați-o atent și încercați să percepeți Prezența Mea, pentru că Eu sunt prezent în toate sufletele, chiar și în cele întunecate.

Eu sunt acolo. Priviți și Mă veți vedea. Acesta este unul dintre cele mai speciale haruri dăruite de către Tatăl Meu Veșnic fiecăruia dintre copiii Săi.

Lumina lui Dumnezeu este prezentă în fiecare dintre voi.

Aceasta este iubire, și fiecare suflet are capacitatea de a iubi.

Când îi veți vedea pe alții prin Ochii Mei, veți simți iubirea și aceasta vă va atinge sufletul într-un mod pe care nu îl puteți nega. Această iubire este reală, dar nu se poate vedea sau atinge. Vi se va părea dificil și să o explicați celorlalți. Cu toate acestea, ea există.

Dacă toți copiii lui Dumnezeu ar onora Prezența Divină a Tatălui Meu în lume în copiii Săi, atunci pacea ar domni pe pământ. Căutați iubirea și o veți găsi.

Rezervați-vă timp pentru a reflecta asupra a ceea ce vă spun acum. Lumina Dragostei lui Dumnezeu este ca o stea prezentă în fiecare suflet. În unele suflete este strălucitoare și puteți simți că dragostea din acea persoană vă învăluie. În altele ea există, însă este o licărire slabă, greu de găsit; cu toate acestea este acolo.

Când vă priviți unii pe alții, să gândiți astfel: Dumnezeu v-a creat pe fiecare dintre voi. Sunteți frați și surori în Ochii Lui. El se bucură atât de mult când îi vede pe copiii Săi că dovedesc dragoste și respect unul față de celălalt.

Când ei se ceartă, provoacă necazuri și suferințe altora, El simte o durere teribilă. Ca orice părinte, este îndurerat atunci când copiii Lui nu Îi împărtășesc dragostea, acea Dragoste prin care ei au fost creați.

Țineți minte, că atunci când vă răniți între voi, îl răniți pe Tatăl Meu. El simte durerea pe care o provocați copiilor Săi.

Gândiți-vă bine data viitoare când judecați aspru sau arătați ură unul față de altul. Aceste lucruri îi displac Tatălui Meu.

Dacă cineva vă rănește, rugați-vă pentru el. Pentru că atunci când există tensiune și lipsă de dragoste între doi oameni, aceasta este cauzată de spirite malefice.

Ridicați-vă deasupra ispitei. Iubiți-i pe ceilalți. Tratați-i cu respect. Priviți-i cu Ochii lui Dumnezeu. Când faceți aceasta veți găsi iubirea. Veți simți că este mai ușor să trăiți unul cu celălalt și să vă acceptați greșelile.

Al vostru Isus