Luni, 08 octombrie 2012 la ora 19:00

Mult iubita Mea fiică, îi îndemn pe toți cei care Mă urmează să fie puternici acum.

Cuvântul Meu Sfânt, Darul Meu pentru umanitate, oferit vouă prin aceste mesaje, va fi supus multor critici.

Voi trebuie să rămâneți puternici atunci când Cuvântul Meu va fi sfâșiat și disprețuit. Acest lucru va fi foarte dificil de îndurat, însă trebuie să faceți față acestei suferințe, pentru că va fi doar începutul.

Dușmanul se va ridica și va încerca să distrugă Mesajele Mele dăruite fiecăruia dintre voi pentru ca sufletele să fie salvate.

El contează pe fiecare suflet pe care îl seduce și apoi îl îndepărtează de Mesajele Mele. El face asta, în primul rând, prin ispitirea celor credincioși, pentru ca ei să nu mai lucreze cu Mine la salvarea fraților și surorilor lor. El nu vrea ca voi să vă rugați pentru salvarea sufletelor lor.

Orice slujitor al Bisericii Mele care vă interzice să vă rugați Cruciada Mea de Rugăciuni are nevoie de rugăciunile voastre. Ei nu pot opri răspândirea rugăciunilor Mele. Când vor face aceasta, vor avea nevoie de ajutorul vostru. Din păcate, multe suflete se vor îndepărta de această Misiune a Mea, care este ultima de acest fel de pe pământ.

În aceste timpuri, dezbinarea din interiorul Bisericii Mele va deveni mai adâncă. O parte suferă pentru a proteja Evanghelia Mea, cealaltă încearcă să reinventeze Biserica Mea, să modernizeze Învățăturile Mele și să aducă legi rușinoase în Biserica Mea.

Ridicați-vă plini de curaj și uniți-vă, pentru că timpul este foarte aproape și veți auzi de aceste noi practici, dar niciuna dintre ele nu urmează Evanghelia Mea adevărată, Învățăturile Mele sau Adevărul.

Aceste încercări se vor înălța ca niște baricade uriașe. Voi, discipolii Mei, vă veți simți prinși în capcană. Vă veți simți fără ajutor și lacrimile voastre vor curge.

Slăbiciunea voastră va fi puterea voastră. Prin suferința voastră, atunci când veți fi expuși acestei cumplite flagelări, veți deveni mai puternici.

Pentru fiecare încercare pe care o îndurați în Numele Meu, eu vă voi face și mai puternici. Nu renunțați și vă voi binecuvânta cu harul puterii, al curajului și al convingerii.

Voi sunteți armata Mea, raza Mea de lumină în lume. Se vor face toate încercările pentru a stinge această lumină, dar va fi în zadar.

Raza luminii voastre, dragostea voastră pentru Mine va crește în intensitate și va deveni un far aprins și apoi un foc grandios. Acest foc al Duhului Sfânt, care vă va cuprinde pe fiecare dintre voi, își va răspândi flăcările în fiecare colț al lumii.

Voi, iubita Mea armată, sunteți cei care veți face asta. Voi veți fi îndrumați din Cer. Veți merge înainte. Veți călca peste armata malefică formată din acele biete suflete cărora Satana le poruncește, și ei vor fi neputincioși în fața voastră.

Curând după aceea, Slava Marelui Meu anunț se va manifesta în lume.

Anunțul care vestește a Doua Mea Venire va fi brusc. El va fi neașteptat, deși v-ați pregătit bine pentru aceasta. În acele timpuri veți primi deja moștenirea marelui Dar al Vieții Veșnice.

Al vostru Isus