Vineri, 26 octombrie 2012 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, Împărăția Mea de pe pământ este gata să devină realitate.

Noua Împărăție, Noul Paradis promis de atâta timp de către iubitul Meu Părinte Veșnic, este cel mai mare Dar.

Secretul pentru înțelegerea Noii Mele Împărății este misterul suferințelor Mele din Grădina Ghetsimani. Când am căzut la pământ, prosternat în fața Tatălui Meu, plângând cu durere, a fost din cauza pierderilor viitoare ale sufletelor care vor arde în flăcările iadului, în ciuda Jertfei Mele de pe Cruce.

Umilirea Mea prin mâna lui Pilat din Pont a fost dureroasă pentru Mine, nu datorită batjocoririi publice, ci pentru că știam că acele suflete vor fi pierdute pentru Mine. Și, astfel, am plâns cu lacrimi amare când îi priveam cum sunt înșelați de către satana, o forță a răului pe care ei nu o puteau vedea dar care infesta fiecare fibră a ființei lor.

Când tu, fiica Mea, Mă vezi îngrijorat, este pentru că am un motiv întemeiat. Plâng, de asemenea, pentru acele suflete care batjocoresc aceste mesaje. Ei nu se găsesc în postura de a fi în uniune cu Mine. Din cauza păcatelor lor de mândrie, de aroganță, de lipsă de cunoaștere și de smerenie, ei insultă Cuvântul Meu.

Apoi ei încearcă să împiedice inimile celor la care Eu vreau să ajung ca să îmbrățișeze Sfântul Meu Cuvânt.

Plâng, de asemenea, și pentru ei, pentru că ei nu știu ce consecințe serioase au acțiunile lor de trădare a Adevăratului Meu Cuvânt, așa cum este El prezentat acum pentru fiecare dintre copiii lui Dumnezeu.

Atât de multe suflete vor fi pierdute pentru că vor fi lipsite de Cuvântul Meu din cauza acțiunilor celor care spun că Mă reprezintă pe Mine.

Sufăr acum exact așa cum am suferit acea teribilă agonie când am acceptat batjocura celor care stăteau lângă tronul aurit al lui Pilat din Pont. Durerea pe care o sufăr acum prin tine, fiica Mea, nu este deosebită de cea de atunci.

Aceia care înjosesc Cuvântul Meu dat ție, fiica Mea, Mă sfâșie până la os, într-o durere agonizantă.

Au înfipt ultimele cuie în sufletul Meu plin de suferință, pe măsură ce încerc, încă o dată, să salvez specia umană de la distrugere.

Rugați-vă ca Tatăl Meu, în Milostivirea Sa, să fie tolerant cu aceste suflete care se străduiesc, prin mâna Înșelătorului, să facă neputincios Cuvântul Lui Dumnezeu.

Fiți atenți, copiii Mei, la cei care se opun cu vehemență Cuvântului Meu din aceste mesaje. Trebuie să vă rugați pentru sufletele lor.

Isus al vostru