Vineri, 26 octombrie 2012 la ora 11:06

Mult iubita Mea fiică, atât de multă muncă trebuie depusă de discipolii Mei pentru a curăța pământul de infestarea care se răspândește, ca o pătură, peste mulți oameni care nu cred în Dumnezeu.

Atât de mulți umblă prin lume fără nici un simț al direcției. Aceștia sunt lipsiți de trăiri spirituale și sunt ignoranți față de Iubirea Lui Dumnezeu. Acestea sunt sufletele după care Eu tânjesc și pe care vreau să le învălui cu Adevăr.

Voi, cei care Mă urmați, trebuie să mergeți la ei și să le spuneți că Eu, Isus Cristos, Fiul Omului, Mesia, voi veni în curând. Ei trebuie să știe că nu vor fi goniți, fiindcă datorită vouă, a generației acesteia, Eu voi veni în această vreme.

Mulți alții, care sunt conștienți de existența lui Dumnezeu, vor fi curioși, dar vor ezita în a-Mi accepta Mesajele.

Alții, care proclamă Cuvântul Meu și sunt Creștini devotați, vor fi precauți și înceți în a accepta tot ce zic Eu.

Ei vor pune la îndoială și vor analiza Cuvântul Meu, din teama de a nu face o greșeală îngrozitoare. Ei se tem că li se servesc minciuni.

Apoi vor fi clericii din Bisericile Creștine care se vor ridica și vor răspunde Chemării Mele. Unii vor răspunde repede, căci vor simți Iubirea Mea curgându-le prin vene când vor citi Mesajele Mele.

Alții vor simți o chemare imediată prin Darul Meu al Duhului Sfânt, conținut în Sfântul Meu Cuvânt. Unii vor fi mai precauți decât alții, dar, în timp, numărul lor se va ridica la milioane.

De aceea voi, cei care mă urmați, trebuie să fiți perseverenți. Chiar dacă mulți, la început, vă vor respinge pentru Numele Meu, aceasta se va schimba. Când Adevărul va fi larg cunoscut și binevenit, veți fi căutați. Cuvântul Meu va fi tratat cu iubire și respect, deși făcând aceasta, aceste suflete vor suferi.

Nu contează câtă opoziție se va stârni împotriva Mea, Misiunea Mea nu va fi oprită.

Îndurați asemenea opoziții. Acceptați abuzul la care veți fi supuși din cauza acestor Mesaje.

Aceste lucruri sunt de așteptat, când Cuvântul Domnului este revărsat asupra pământului. Cei care sunt în întuneric nu vor accepta Cuvântul Meu, căci acesta le va perturba viața.

Îi va face să-și reevalueze convingerile, fapt cu care nu vor să se confrunte.

Acceptarea Cuvântului Meu înseamnă că ei ar trebui să-și schimbe căile. Ei, din păcate, nu doresc să-și schimbe căile, pentru că nu sunt interesați de acest fapt.

Nu Îmi voi găsi odihna, până ce nu le voi deschide ochii spre Adevăr. Și nu Mă aștept nici ca voi, discipolii Mei, să vă opriți până când nu se vor uni cât de mulți oameni posibil, ca unul, în Ochii Lui Dumnezeu.

Al vostru Isus