Marți, 30 octombrie 2012 la ora 19:10

Mult iubita Mea fiică, trebuie să știi de pe acum că suferința pe care o înduri, în Numele Meu, va continua chiar până în ultima zi a acestei Misiuni.

Este dificil pentru tine să auzi așa ceva, dar să știi un lucru. Această Misiune este cea mai dificilă dintre toate Misiunile care au fost înaintea ta. Vei fi prigonită cu sălbăticie și te vei simți izolată și însingurată. Glasul tău va fi ignorat, însă Cuvântul Meu Sfânt va mișca inimile a milioane de oameni.

Voia Mea Sfântă va fi urmată de tine mereu, chiar dacă adesea vei simți că nu ai destulă putere.

Slăbiciunea ta este tăria ta, datorită încrederii tale în Mine. Din această cauză, nu te voi lăsa niciodată de izbeliște, nu te voi lăsa fără ajutorul celorlalți. Cu toate acestea, vei păși singură în această Misiune. Unicul tău însoțitor voi fi Eu. Și voi îmbina într-una singură această suferință a noastră.

Tu, fiica Mea, vei avea întotdeauna nevoie de Harurile Mele, pentru a putea îndura. Nu va fi un lucru ușor să înduri această misiune și să proclami Sfântul Meu Cuvânt unei lumi nerecunoscătoare. Va necesita un puternic simț al determinării și al curajului.

Acest lucru este valabil pentru toți discipolii Mei, inclusiv pentru cei care Mă iubesc, dar nu vor să primească aceste Mesaje.

Obstacolele pe care le veți înfrunta în această parte a Misiunii voastre, vor fi din ce în ce mai mari pentru toți, armata Mea credincioasă.

Trebuie să acceptați, cu demnitate, faptul că atunci când Mă urmați, veți avea de suferit. Foarte puține suflete se pot descurca cu suferința care îi atinge pe toți cei care se aliniază Învățăturilor Mele.

În acest moment în lume, simpla menționare a credinței în Mine, Isus al vostru, produce jenă.

Iar asta nu doar că vă va pricinui greutăți atunci când supunerea voastră pentru Mine este declarată public, ci voi veți suferi și din pricina Mea.

Să țineți minte, a suferi reprezintă un har deosebit. Este foarte greu să pătimești și multe suflete se întorc de la Mine din această cauză. Însă trebuie să vă amintiți un lucru. Când suferiți în Numele Meu, Eu vă voi sprijini și voi revărsa asupra voastră Harurile Mele. În pofida suferințelor voastre, acest fapt vă va aduce pace în suflete.

Te rog, fiica Mea, nu renunța niciodată. Să nu te simți vreodată abandonată, pentru că atunci când tu te simți singură, Eu sunt și mai aproape. Sunt chiar mai aproape de voi, în aceste vremuri de chin. Trebuie să cereți neîncetat tot ajutorul care vă trebuie, cereți-l de la preaiubita Mea Mamă și de la toți sfinții care vă pot veni în ajutor.

Foarte curând veți accepta faptul că accentuarea suferințelor este rezultatul direct al opoziției celui rău față de această Misiune. El este cât se poate de înspăimântat, deoarece bătălia este spre final. El vă urăște pentru sufletele care sunt mântuite prin această Misiune de salvare.

Al vostru Isus