Luni, 29 octombrie 2012 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, după cum am spus, valul schimbării a început și Mâna Tatălui Meu pedepsește acum, nu doar în SUA, ci și în alte țări.

Toate aceste frământări ecologice vor continua pretutindeni, până când umanitatea va fi purificată.

Trebuie să vă rugați, ca sufletele care l-au respins pe Dumnezeu să poată fi salvate din flăcările iadului prin generozitatea altora, a rugăciunilor lor.

Aceste semne sunt pentru a arăta umanității că timpurile s-au schimbat, într-adevăr. Nimic nu va fi și nici nu va mai putea fi la fel până când pământul nu va fi purificat pentru a permite celei de-a Doua Veniri să aibă loc.

În acest moment păcatul face ravagii pe pământul care nu merită să-L primească pe Mesia.

Aceste semne sunt pentru vremurile din urmă, discipolii Mei, și trebuie să vă pregătiți sufletele.

Foarte curând, vor fi câțiva, incluzându-i și pe ateii cu inimile lor de piatră, care vor fi în stare să ignore pedepsele Tatălui Meu.

Oricum Marea Lui pedeapsă, de o amploare ce nu a mai fost văzută până acum, poate fi atenuată și slăbită prin rugăciunile voastre.

Cu toate acestea, ea va continua până când omenirea va accepta Adevărul.

Ziua Domnului, ziua celei de-a Doua Veniri, se apropie din ce în ce mai mult, cu toate că multe evenimente vor trebui să aibă loc mai întâi.

Vor veni zile foarte dificile pentru toți copiii lui Dumnezeu, chiar și pentru aceia care au credință puternică. Cu toate acestea, cei care au manifestat iubire și loialitate față de Mine, Isus al lor, vor fi împăcați pentru că vor ști că am venit să-i iau în Noul Meu Paradis.

Prosperitatea acestei Noi Împărății trebuie să fie căutată și trebuie să vă întindeți mâna după acest Dar.

Fiți tari și aveți încredere în Mine. Trebuie să înțelegeți că Tatăl Meu trebuie să-i pedepsească pe cei care plănuiesc acte teribile. El a promis că va opri acțiunile lor și că vor fi înlăturați.

Semnele vor fi acum văzute în fiecare colțișor al pământului, pentru a se asigura că omenirea va rămâne fără dubii în ceea ce privește Puterea Lui.

Doar Dumnezeu are aceste puteri. Orice altă putere nu va avea viață lungă. Puterea Lui Dumnezeu este nesfârșită și nici un om nu-L va învinge pe Creatorul și Făcătorul tuturor văzutelor și nevăzutelor.

Al vostru Isus