Vineri, 02 noiembrie 2012 la ora 14:00

Copila mea, întunericul care cade peste lume se va manifesta în diferite moduri.

Legile introduse, care dezbină unitatea familiei, vor fi o mărturie a influenței celui rău în guvernele voastre.

Legile introduse pentru a tolera avortul rănesc Inima Tatălui meu. Nimeni nu are dreptul de a interveni în Creația lui Dumnezeu, însă acest lucru este tocmai ceea ce umanitatea face zilnic, fără nici un sentiment de rușine sau vinovăție.

Copila mea, trebuie să te rogi mult pentru mântuirea omenirii, căci foarte curând aceasta va fi împărțită în două: cei credincioși lui Dumnezeu și cei care Îl resping. Se va separa frate de frate, vecinii se vor dezbina, iar familiile vor fi împărțite în două. Acest timp a fost profețit.

Pentru a putea salva cât mai multe suflete, Dumnezeu le va oferi multe șanse de a se reîntoarce la El.

Rugați-vă acum pentru familiile voastre, pentru prietenii și vecinii voștri înainte ca diviziunea finală să aibă loc. După aceea, ziua Celei de a Doua Veniri a Fiului meu va fi aproape.

Voi, copiii mei, sunteți atât de derutați. Această confuzie, precum și goliciunea sufletului, sunt cauzate de lipsa credinței în Dumnezeu. Nici un suflet nu poate supraviețui fără Iubirea lui Dumnezeu în inima sa.

Sufletele sunt ca niște vase goale ce plutesc pe mare, fără a avea vreo idee despre destinația lor finală. Ele plutesc fără țintă, într-un mare vid și nimic nu le satisface, nici un lucru din lume nu le poate aduce adevărata pace.

Întoarceți-vă și cereți-I Fiului meu să vă conducă spre Marea Lui Milostivire și El vă va aduce pacea pe care o doriți. Tot ceea ce trebuie să faceți este să cereți.

Cereți-mi mie, Mama voastră preaiubită, să vă duc la Fiul meu. Vă voi călăuzi și vă voi ocroti mereu, la fiecare pas.

Mama voastră preaiubită
Regina Păcii
Mama Mântuirii