Luni, 19 noiembrie 2012 la ora 09:00

Scumpa Mea fiică, există o singură cale spre Viața Veșnică, și aceea este prin Mine, Isus Cristos. Cu toate acestea, multe sunt căile care duc spre Mine.

Multora care urmează Adevărul Meu le va fi mai ușor decât acelora care cunosc Adevărul, dar care nu se închină lui Dumnezeu.

Discipolii Mei, trebuie să înțelegeți că aceia dintre voi care cunosc Adevărul dar stau cu mâinile încrucișate și permit considerarea Cuvântului Lui Dumnezeu drept minciună, au o responsabilitate față de Mine, Isus al vostru.

Să nu acceptați niciodată legi care îl onorează pe satana. Veți ști în inimile voastre la ce legi mă refer, atunci când acestea vor fi etalate în fața voastră. Căci atunci ele vă vor dezgusta așa cum mă dezgustă pe Mine.

E bine să se știe că lupta împotriva Cuvântului Lui Dumnezeu a început. Modul în care aceasta se va desfășura va deveni evident pentru voi.

Multe schimbări în Bisericile Mele de pe pământ; multe încercări pentru slujitorii Mei sfințiți; conflicte între națiuni; conflictul din Israel va crește în intensitate – toate în același timp.

Tulburările vor fi evidente în fiecare colț al pământului și numai un orb nu va vedea schimbările care vă înconjoară. Fiecare dintre voi va fi afectat într-un fel sau altul, dar să știți aceasta.

V-am promis că Eu voi fi cu voi, îndrumându-vă la fiecare pas, alinându-vă durerea la fiecare piatră pe care călcați în căutarea păcii, iubirii și armoniei.

Rămâneți lângă Mine. Stați aproape de Inima mea Sfântă și permiteți-Mi să vă dau putere.

Mergeți prin această junglă de durere și confuzie cu credință în inimi și încredere în Mine, Isus al vostru, și veți supraviețui.

Nu permiteți niciodată nimănui să clatine conștiința sau loialitatea voastră față de Adevărul Lui Dumnezeu, indiferent cât de convingători ar fi, indiferent câte legi așa-zis tolerante vă vor impune să acceptați.

Veți cunoaște în inimile voastre diferența dintre adevăr și ficțiune.

Al vostru Isus