Vineri, 30 noiembrie 2012 la ora 15:55

Mult iubita Mea fiică, sunt pe cale să se împlinească profețiile ce anunță că libertatea de a vorbi neîngrădit le va fi luată națiunilor.

În Mesajul Meu către tine din 1 ianuarie 2011 îți spuneam că vocea poporului prin mass media va fi ascunsă oamenilor și suprimată.

Când vocea liberă a mass media este făcută să tacă, atunci știți că trăiți într-o dictatură.

Multe schimbări sunt impuse cu forța națiunilor prin controlul mass media. Atunci când libertatea de a vorbi este suprimată, Adevărul este ascuns. În acest fel, națiune după națiune va fi hrănită cu minciuni dictate de păgâni.

Cartea Adevărului este dată lumii pentru ca omenirea să simtă Dragostea lui Dumnezeu și să fie condusă spre Adevăr, spre a cunoaște libertatea.

Libertatea voastră de a alege vă este luată de către grupul elitelor. Sunteți ca mieii conduși la tăiere și mulți dintre voi veți fi conduși pe un drum greșit și veți deveni orbi față de Adevăr.

Libertatea este un Dar dat fiecărui om de către Dumnezeu, care respectă voința liberă a copiilor Săi.

Veți face multe alegeri folosindu-vă de liberul vostru arbitru. Unele dintre aceste alegeri nu sunt pe placul Tatălui Meu, însă El nu intervine niciodată în voința voastră liberă, pentru că El nu poate și nici nu vă va lua vreodată acest dar.

Sclavii satanei vă vor ataca mereu liberul arbitru. O fac, ispitind națiunile să reprime libertatea celor pe care-i conduc. Ei fac aceasta din mai multe motive.

Unul dintre motive este dorința lor de a vă face sclavii câștigurilor lor egoiste. Un al doilea motiv este controlul creșterii populației. Al treilea motiv este că doresc ștergerea oricăror urme ale lui Dumnezeu. De la Moartea Mea pe Cruce până astăzi, în multe țări ați fost martori ai acestui plan. Totuși țările din vest au reușit să rămână cât de cât libere de dictaturi. Acum însă totul este pe cale să se schimbe.

Fiecare națiune va fi cucerită de o alta. Se vor lupta între ele pentru putere. Multe dintre națiuni vor începe să introducă legi care sunt echivalente cu comunismul.

Apoi va veni o vreme când Balaurul Roșu și Ursul vor controla toată lumea, însă multă lume nu-și va da seama de aceasta pentru că o mare parte a acestei dictaturi va fi ascunsă de ochii lumii.

Luați aminte. Când încercările de a șterge Numele lui Dumnezeu se vor materializa iar voi veți deveni sclavii minciunilor, atunci Mâna Tatălui Meu va lovi. O treime din lume va fi nimicită de pe fața pământului și Intervenția Divină va continua până în ultima zi.

Pentru a diminua impactul legilor malefice care vor fi introduse în țările voastre, prin care Adevărul vă va fi tăinuit, trebuie să recitați această rugăciune (87) a Cruciadei, pentru protecția națiunilor împotriva răului.

Rugăciunea (87) a Cruciadei de Rugăciune: Ocrotește națiunea noastră de cel rău

"O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de comunism. Scapă-ne de dictatură. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii noștri de tot răul. Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu. Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim. Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin."

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru că Inima Tatălui Meu este frântă din cauza rapidității cu care, în aceste vremuri, legile păcătoase sunt introduse în cadrul fiecărei națiuni de pe pământ.

Nu vă pierdeți speranța. Rugați-vă și aveți încredere în Mine pentru ca această devastare să fie micșorată.

Rugați-vă pentru ca voi și mulți alți copii ai lui Dumnezeu să țineți mereu ochii deschiși și să rămâneți fideli Adevărului Învățăturilor Mele.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Ocrotește națiunea noastră de cel rău
Rugăciunea (87) a Cruciadei de Rugăciune

Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de comunism.

Scapă-ne de dictatură.

Protejează țara noastră de păgânism.

Protejează-i pe copiii noștri de tot răul.

Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu.

Deschide-ne... citește tot