Joi, 27 decembrie 2012 la ora 18:20

Mult iubita Mea fiică, acesta este un Mesaj plin de speranță pentru toți copiii Mei.

Așa cum a fost prezis, a venit timpul schimbărilor, când pământul se va întoarce, când planetele se vor schimba și evenimentele climatice nu mai pot fi predictibile.

Puterea Mea Măreață se manifestă în Cer, ca și pe pământ, acum când Eu conduc bătălia împotriva inamicilor Mei. Necuratul și demonii săi sunt pe cale să fie înfrânți, dar ei se apără aprig. Ei îi atrag pe acei sărmani copii ai Mei care au inima plină de ambiții politice și lumești, să ia parte la încercările lor de a-i crucifica pe copiii Mei.

Omul este slab. Omul este ușor de sedus. Din cauza orbirii sale față de Adevărul dat de Mine încă de la începutul creației, omul crede în minciuni. El crede în minciunile scuipate de cel rău, deoarece este atras de promisiunea puterii și a plăcerii.

Copiii Mei trebuie să recunoască Lumina splendidă și glorioasă a Împărăției Mele. Fiica Mea, tu ai văzut această Lumină și știi cât de puternică este. Tu cunoști puterea lui Dumnezeu și cum ea te învăluie. Poți să îți imaginezi cum va fi când se va dezvălui Noul Meu Paradis? Fiica Mea, tu ai întrezărit doar o minusculă parte din Lumina strălucitoare și glorioasă.

Este important să primiți cu drag Lumina Fiului Meu în inimile voastre. Când voi Îl veți chema să vă salveze și să vă primească în Inima Lui Preasfântă, voi veți simți această Lumină.

Încet, dar sigur, lumina unor zori noi – Noua Eră – va lumina această lume. În curând veți vedea o nouă lumină, un nou soare. Va fi mai grandios și va produce multă uimire.

Acesta este un Semn al Puterii și al Măreției Mele. Va fi un miracol și va dovedi că omul nu înțelege pe deplin secretul creației.

Doar Eu, Dumnezeul Creator al Universului, comand tot ce există. Tot ce va fi. Tot ce ar putea fi. Nici o persoană, nici un om de știință nu poate descifra aceste taine sfinte, pentru că nu este dat omului să le înțeleagă în acest timp.

Miracolele Creației și efectul Puterii Mele va fi arătat lumii. Nici un om să nu facă greșeala să creadă că satana și discipolii lui haíni au puterea de a vă oferi minunile pe care Eu le-am creat pentru fiecare în parte. Am promis că vă voi dezvălui Adevărul pentru ca voi, copiii Mei, să puteți da la o parte vălul ce vă acoperă ochii.

Când va veni ziua în care voi veți accepta în sfârșit Adevărul, vă voi dărui cele mai splendide bogății, haruri, și o viață la care nu ați visat, pentru că este peste puterea imaginației voastre.

Sunt bucuros să vă dau astăzi acest mesaj al speranței. Sper să vă aducă multă bucurie și pace.

Promisiunea Mea de vă aduce la moștenirea de pe urmă va deveni în curând realitate.

Tatăl vostru iubitor,
Dumnezeul cel Preaînalt