Duminică, 30 decembrie 2012 la ora 17:50

Prea iubita Mea fiică, vreau să îți spun că schimbările care vor pregăti lumea pentru a Doua Mea Venire, vor fi văzute în scurt timp în întreaga lume.

Războaiele din Orientul Mijlociu se vor accelera și se vor răspândi. Ele vor implica și Vestul și Estul. Tulburările vor fi oprite de către omul păcii, fiara, anticristul. În timp, mulți vor crede că el este Dumnezeu, Mesia, datorită marii puteri pe care va părea ca o are. Puterile lui i-au fost date de către satana, tatăl răului.

El, cu puteri oculte, va face ceea ce vor părea a fi vindecări miraculoase pentru cei cu boli în fază terminală. Ei vor fi vindecați temporar de bolile lor, și oamenii vor crede că puterile lui vin din Cer. Vor crede că el este Eu, Isus Cristos, care vin să pregătesc lumea pentru Noua Eră, și vor crede că A Doua Venire se desfășoară în fața ochilor lor.

El va mai face și alte miracole, însă toate nu vor fi decât simple iluzii. Chiar și unii dintre slujitorii Mei sfințiți vor cădea în fața lui și îl vor adora. Lideri politici îl vor aplauda în mod public. El va fi văzut ca bunul și umilul mesia și va imita toate trăsăturile Mele. Din păcate, îi va înșela pe mulți.

Vă implor, discipolii Mei, să avertizați lumea că Eu, Isus Cristos, nu voi veni în carne și oase. Aceasta nu se poate. Deja am venit o dată pe pământ în trup, și asta nu se poate întâmpla și a doua oară. Când voi veni din nou va fi în modul în care am plecat – și atunci răul va dispărea și Noul Meu Paradis va înlocui pământul.

Nu vă lăsați înșelați. Fiți vigilenți. Eu voi continua să vă atenționez asupra lui anticrist și a minciunilor pe care el le va prezenta lumii. Astfel veți putea să Mă ajutați să salvez acele biete suflete care îl vor urma orbește în adâncurile iadului.

Isus al vostru