Luni, 31 decembrie 2012 la ora 19:25

Prea iubita Mea fiică, povara care e asupra ta, mesagerul trimis să pregătească drumul pentru a Doua Mea Venire, va deveni din ce în ce mai apăsătoare.

Vei fi ținta urii multora și mulți, inclusiv preoți din cadrul Bisericii Mele, vor încerca să te distrugă.

Același lucru va fi valabil și pentru cei care răspândesc Mesajele Mele. Fiind purtători ai Adevărului, și ei vor fi atacați verbal.

Acesta este timpul când trebuie să vă abțineți și, pur și simplu, să continuați să faceți ceea ce este necesar pentru ca din ce în ce mai mulți oameni cu putință să aibă acces la aceste mesaje.

Pe măsură ce Cuvântul Meu Sfânt ajunge în tot mai multe colțuri ale lumii, furia împotriva acestor mesageri va crește. Când mesajele sunt date deoparte și în anumite cazuri chiar declarate erezii, voi trebuie să mergeți mai departe. Rămâneți uniți și nu ascultați vorbele otrăvite care vor fi aruncate asupra voastră.

Rămâneți puternici și curajoși. Stați lângă Mine când mergem pe acest drum al Calvarului. Să nu vă înșelați, această misiune dificilă a fost prezisă și, pentru mulți dintre voi, ea va fi chiar foarte dificilă.

Vă binecuvântez pe toți și vă avertizez să nu vă neliniștiți când atacurile devin mai aprige. Toată această ură vă va fi arătată din cauza Cuvântului Meu Sfânt. Acesta este prețul ce trebuie plătit pentru salvarea sufletelor, inclusiv ale acelora care vă chinuie cel mai mult.

Isus al vostru