Luni, 07 ianuarie 2013 la ora 22:15

Mult iubita Mea fiică, te-ai putea întreba de ce, atunci când Eu comunic cu tine, acesta pare a fi cel mai firesc lucru din lume.

Câteodată întrebi de ce nu te simți copleșită de Prezența Mea. Eu permit asta pentru că altfel ar fi imposibil pentru tine să stai în Prezența Mea, deoarece ai leșina de la Puterea Luminii Mele. Dar ca un dar deosebit, Eu îți permit să vezi o fărâmă din Lumina Divină. Astfel vei realiza cât de puternică este Lumina Mea, Iubirea Mea și Duhul Meu.

Dacă omul ar fi să privească doar și o fărâmă din Prezența Mea Divină, ar fi copleșit și nu ar rezista Luminii, căci l-ar orbi.

Aceasta este distanța pe care păcatul o pune între om și Creatorul Său. Când Lumina Mea se va arăta sufletelor, ele pot fi îmbrățișate de către Mine în Împărăția Mea doar când vor fi purificate. Doar cei care se vor umili în fața Mea pot fi învăluiți în Lumina Milostivirii Mele. Indiferent cât de mult susțineți că Mă iubiți, voi trebuie să vă răscumpărați în mod constant în fața Mea, dacă e să primiți acest Dar al Milostivirii Mele.

Celor păcătoși, vă spun asta. Nu trece o oră fără să păcătuiți, prin gânduri, prin spusele sau acțiunile voastre. Dar, când în liniște acceptați slăbiciunile voastre și sunteți plini de iubire pentru Mine, iar Eu pot vedea întristarea voastră, atunci voi uita nelegiuirile voastre într-o clipă.

Când voi veni să vă acopăr cu Milostivirea Mea Divină, înainte de a Doua Mea Venire, va fi ca să vă ofer purificarea de care aveți nevoie pentru a putea fi îmbrățișați și luați în siguranța și protecția Luminii Mele Divine. În acea zi, Lumina va acoperi pământul. Mulți, chiar dacă vor fi orbiți de Lumina Marii Mele Milostiviri, vor accepta instantaneu Mâna Mântuirii.

Pentru a fi acceptați în Lumina Milostivirii, trebuie să acceptați că puterea lui Dumnezeu este veșnică. Voi existați doar prin puterea lui Dumnezeu. Doar prin iubirea lui Dumnezeu veți trăi veșnic. Cei care resping Lumina, vor găsi doar întunecime. Întunecimea poate însemna doar un singur lucru – că acceptați o viață de eternă suferință oferită de cel rău.

Lăsați ca Lumina Mea să strălucească asupra voastră, dar mai întâi trebuie să vă câștigați dreptul de a fi părtași la această puternică Lumină care vă oferă un loc în Împărăția Mea pentru totdeauna.

Vă binecuvântez. Veniți la Mine fără teamă, pentru că vă aștept cu răbdare. Dacă ați veni la Mine, ați înțelege Adevărul Promisiunii Mele.

Al vostru Isus