Duminică, 06 ianuarie 2013 la ora 17:50

Preaiubita Mea fiică, datorită Duhului Sfânt acești străini, din toată lumea, răspund acum acestei chemări din Cer.

Doar prin Puterea Duhului Sfânt poate fi posibil ca atâtea mii de suflete, pline dragoste în inimi, să se adune pentru a urma Cruciada Grupurilor Mele de Rugăciune.

Veți ști, imediat, când o Misiune de la Dumnezeu este autentică, prin numărul mare de suflete care sunt chemate și care se unesc în Numele Meu Sfânt. Nu sunt puse întrebări. Nu se aud murmure. Nu sunt căutate argumente. Toți se adună pur și simplu, din dragostea lor pentru Mine. Datorită răspunsului atâtor suflete la Cruciadele Mele de Rugăciune, în atâtea națiuni, Eu le dau acum această Binecuvântare.

Preaiubiții Mei discipoli, Îmi aduceți mare bucurie și confort. Pentru loialitatea și perseverența pe care ați demonstrat-o, vă binecuvântez cu Darul Duhului Sfânt. Din această zi, pentru fiecare sarcină pe care o întreprindeți, pentru a Mă ajuta să salvez suflete, înainte de A Doua Mea Venire, Vă voi da un har special, pe care îl veți recunoaște imediat. Acesta este Harul Perseverenței în fața adversității.

Rugăciunea (92) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru harul perseverenței

"O, Isuse drag, îți cer Harul Perseverenței. Te implor să reverși asupra mea harurile de care am nevoie pentru a susține Cuvântul Tău Preasfânt. Te rog să mă eliberezi de orice îndoieli rămase. Te rog să-mi inunzi sufletul cu bunătate, răbdare și perseverență. Ajută-mă să rămân demn când sunt insultat, în Numele Tău Sfânt. Dă-mi putere și acoperă-mă cu har pentru a merge mai departe, chiar și atunci când sunt obosit, fără vlagă și când mă confrunt cu toate necazurile care sunt înaintea mea, în timp ce lucrez neobosit să Te ajut să salvezi umanitatea. Amin."

Duceți-vă, prețioșii Mei discipoli, și să știți că Inima Mea tresaltă de bucurie și iubire când sunt martorul dragostei cu care răspundeți Chemării Mele. Vă iubesc. Vă acopăr cu Prețiosul Meu Sânge.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru harul perseverenței
Rugăciunea (92) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, îți cer Harul Perseverenței.

Te implor să reverși asupra mea harurile de care am nevoie pentru a susține Cuvântul Tău Preasfânt.

Te rog să mă scapi de toate îndoielile.

Te rog să-mi inunzi... citește tot