Miercuri, 09 ianuarie 2013 la ora 20:45

Mult iubita Mea fiică, cât sunt Eu de familiar prin limbile vorbite de oameni, în fiecare zi, și totuși sunt atât de departe de ei.

Mulți îmi strigă numele din instinct, în momente de expresivitate, fără ca ei să realizeze în ce fel Îmi folosesc Numele. Nu doar că nu sunt venerat, dar nu Mi se arată nici o formă de respect. Numele Meu este folosit în hulirea altora în momente de mare conflict. Cât de tare mă șochează și mă rănește faptul că Eu sunt folosit așa.

Mulți folosesc Numele Meu în conversație zilnică, dar nu într-un mod care se adresează Rolului Meu de Salvator al rasei umane.

Ce Mi-aș dori să-i pot chema pe acești atei și agnostici, ca ei să poată asculta modul în care utilizează Numele Meu în conversațiile lor zilnice. Dacă este un obicei, de ce nu folosiți o altă formă de exprimare? De ce mă includeți în conversație dacă nu Mă acceptați? De ce Mă folosiți ca pe o formă de blasfemie când de fapt nu credeți în existența Mea?

Atât de mulți oameni Mă resping ca nefiind important în viața lor. Sunt dat la o parte ca și cum nu aș avea importanță.

Multe suflete care cred în Mine nu își practică credința. Ca atare eșuează în pregătirea sufletului lor. Atât de mulți nu știu când vor fi luați de pe acest pământ și duși în viața de apoi și fac o greșeală teribilă, pentru că nu sunt pregătiți să intre în Împărăția Mea.

În ziua când sufletele se vor găsi împărțite în două grupuri, Adevărul despre viitor le va fi revelat. Jale omului care nu s-a pregătit pentru această zi deosebită și care și-a risipit timpul acordat lui pe pământ.

Pentru ceilalți, care au refuzat să asculte Adevărul și care M-au înjosit și refuzat în public, groaza lor va fi imposibil de descris. Atunci veți fi martori la plânsete, isterii și șoc în acea zi, întrucât aceste suflete vor vedea că drumul ales de ei i-a condus în focurile abisului.

Acesta este un timp pentru înnoirea spirituală a sufletelor care au fost binecuvântate cu Darul de a vedea profețiile din vechime împlinite în lume, așa cum a fost prezis.

Privesc lumea și văd o confuzie teribilă atunci când oamenii sunt atrași de minciunile despre creația lumii – aceste minciuni care au fost create ca să întoarcă oamenii de la Adevăr.

Văd oameni buni cărora li se spune să refuze înțelegerea învățăturilor Mele și să le înlăture pentru a accepta păcatul. Atunci ei sunt încurajați să aplaude păcatul până când se conving pe sine că Eu, Isus Cristos, voi închide ochii la faptele lor.

Adevărul din învățăturile Mele este la esența Creștinătății. Când îndepărtați Adevărul, sau îl modificați, acesta nu mai este Adevăr. Tot ce rămâne este doar învelișul.

A sosit timpul să alegeți dacă vreți sau nu să fiți înșelați de spiritualismul modern, sau veți sta fermi și veți apăra Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. S-ar putea să pară că nu contează acum, dar când va veni ziua în care Eu voi veni să Judec, doar Adevărul va fi acceptabil în Împărăția Mea.

Când acceptați minciuni, voi nu sunteți cinstiți. Voi nu sunteți sinceri. Așadar nu veți primi haruri. Veți fi ca un vas gol care navighează pe mări, mândru de o încărcătură care există doar în mințile voastre. Acest sentiment fals de siguranță nu va fi de folos nimănui. El nu vă va da cheile Noului Meu Paradis.

Să vă rugați în fiecare zi ca și cum mâine ar fi ultima zi, pentru că nu știți când va fi Marea Mea A Doua Venire. Se va întâmpla pe neașteptate. Când acea zi va răsări, veți avea puțin timp pentru a vă întoarce. Ori Mă veți accepta pe Mine și Promisiunea Mea de a vă aduce în Împărăția Mea, ori veți fi trimiși într-un loc de unde nu este cale de întoarcere.

Al vostru Isus