Vineri, 11 ianuarie 2013 la ora 11:25

Preaiubita Mea fiică, te rog să Mă auzi și să Mă asculți acum, când dezvălui durerea Mea. Capul Meu, acoperit cu spini, este zdrobit în mod dureros, când pătimesc din nou durerile răstignirii Mele, la două mii de ani după timpul Meu petrecut pe pământ.

Timpul pentru A Doua Mea Venire este foarte aproape. Nimeni nu trebuie să se îndoiască de Promisiunea Mea că voi veni din nou. Nimeni să nu se îndoiască de faptul că acest lucru se poate întâmpla oricând. Pregătiți-vă sufletele, căci timpul este aproape. Este mult mai bine să vă concentrați asupra stării sufletelor voastre decât asupra prosperității voastre viitoare.

Durerea provocată de coroana de spini o simt acum conducătorii Bisericilor Catolice și a celorlalte Biserici Creștine. Ei suferă astfel deoarece sunt alimentați forțat cu doctrine dictate de către liderii politici, doctrine care curg chiar din gura fiarei.

Pe toți cei care atacă Cuvântul Meu, din aceste mesaje – vă avertizez că bătălia dintre Dumnezeu și Satana, de la sfârșitul timpurilor, are loc chiar acum. Fie ca Tatăl Meu să vă ierte pentru fărădelegile voastre. Fie ca El să reverse Mila Sa peste căile voastre rătăcitoare și perverse, care toate duc la păcat.

Durerea Coroanei de Spini, apăsătoare, în agonie, peste Bisericile Mele Creștine de pe pământ, este acum replicată, așa cum a fost prezis. Durerea respingerii – respingerea Cuvântului Meu, a Existenței Mele și a Învățăturilor Mele – este simțită acum nu numai de către Mine, ci și de către toate acele biete suflete care Mă cinstesc pe Mine, care proclamă Cuvântul meu Sfânt și care Mă iubesc.

Inima Mea se împletește cu inima lor în iubire și suferință. Ei vor ști asta, imediat, pentru că acum le dăruiesc Harul Lacrimilor de Iubire și Convertire, prin recitarea acestei rugăciuni a Cruciadei de Rugăciune.

Rugăciunea (93) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru lacrimile de convertire

"O Preaiubite Isuse, Tu ești aproape de inima mea. Eu sunt una cu Tine. Te iubesc. Te prețuiesc. Lasă-mă să simt iubirea Ta. Lasă-mă să simt durerea Ta. Lasă-mă să simt prezența Ta. Dăruiește-mi harul smereniei ca să mă fac demn de Împărăția Ta, atât pe pământ cât și în Cer. Dăruiește-mi lacrimile convertirii ca astfel să mă pot oferi cu adevărat Ție și, ca un discipol adevărat, să Te ajut să salvezi fiecare suflet de pe pământ, înainte de a reveni ca să-i judeci pe cei vii și pe cei morți. Amin."

Mergeți acum iubiții Mei discipoli. Vă promit că vă voi dărui Harul Lacrimilor de Convertire ca astfel să deveniți cu adevărat uniți cu Preasfânta Mea Inimă, când recitați această rugăciune.

Inima Mea vă îmbrățișează, discipolii Mei prețioși și devotați. Vă iubesc. Eu sunt acum cu voi într-un mod pe care vă e greu să-l negați.

Iubitul vostru Isus

Mesajul contine

Pentru lacrimile de convertire
Rugăciunea (93) a Cruciadei de Rugăciune

Preaiubite Isuse, Tu ești aproape de inima mea.

Eu sunt una cu Tine.

Te iubesc.

Te prețuiesc.

Lasă-mă să simt iubirea Ta.

Lasă-mă să simt durerea Ta.

Lasă-mă să simt prezența Ta.

Dăruiește-mi harul smereniei... citește tot