Luni, 14 ianuarie 2013 la ora 08:12

Multiubita Mea fiică, timpul pregătirii pentru Marele Avertisment este scurt. Este o perioadă în care, indiferent cât de dureroasă este persecuția, trebuie să ignorați totul în afară de Sfântul Meu Cuvânt.

Pe măsură ce încep pregătirile, nimeni să nu vă oprească, iubiții Mei credincioși, când vă pregătiți sufletele și vă rugați pentru aceia care vor muri în păcat de moarte în timpul Marelui Avertisment.

Voi, cei ce Mă urmați și slujitori ai Mei sfințiți, veți îndura acum durerea pe care o simt Eu când îi privesc pe sărmanii păcătoși. În ciuda Dumnezeirii Mele mă simt scârbit și dezgustat de păcatele omului, care se derulează prin fața Ochilor Mei.

Aroganța lor, insolența și mândria demonstrate de acești păcătoși copiază întocmai trăsăturile satanei și ale demonilor săi. Aceste spirite malefice au devorat sufletele copiilor lui Dumnezeu, astfel încât ele nu mai seamănă cu sufletele copiilor care erau odată, la prima suflare a vieții.

Atât de plini sunt de mândrie și convinși că nu pot fi învinși încât ei nu mai pot permite Spiritului lui Dumnezeu să le atingă sufletele. De aceea ei au nevoie de rugăciunile voastre.

Vă binecuvântez cu Harul de a salva aceste suflete și trebuie, de dragul Meu, să Mă ajutați să le ajut.

Nemulțumit fiind în cursa lui pentru a-și satisface poftele prin care își hrănește dorințele trupești, omul simte că trebuie să se amestece în Creația Mea. El face pași prin care încearcă nu doar să copieze puterea lui Dumnezeu când vine vorba de crearea și luarea vieților omenești, dar el crede că are puterea să înlocuiască Existența lui Dumnezeu. El crede acum în propria divinitate, care nu este altceva decât o minciună plasată în sufletul său de satana, căruia i-a jurat credință.

Acești pași pe care îi face omul acum trec peste limite impuse de Dumnezeu. Acum când Bisericile Domnului vor fi asediate de spiritul răului, prin inamici și impostori, pedeapsa va coborî în cele din urmă asupra pământului.

Puterea Tatălui Meu se va manifesta și Pedeapsa Sa va fi severă. Va înspăimânta până și pe cel mai arogant păcătos, care nu se va îndoi a cui Putere s-a abătut asupra pământului. Tatăl Meu va face aceasta pentru a scăpa pământul de răutate, permițând, în același timp, creșterea armatei Sale de credincioși loiali, care vor ajuta la salvarea sufletelor.

Păcatul a dăunat pământului pe care călcați și aceasta se poate vedea în boli, poluare și corupția din guvernele voastre. Murdăria păcatului acoperă pământul, astfel încât el a devenit un lucru dezgustător și rău în Ochii Tatălui Meu. El, care a creat lumea ca pe un loc în care să Își poată hrăni familia, este foarte îndurerat.

Tatăl Meu este de asemenea mâniat și balanța dreptății s-a înclinat acum. Pedeapsa lui nu poate fi oprită, căci a devenit necesară.

Ajutați-i pe frații și surorile voastre, în special pe aceia care au creat legi ce se opun celor create de Dumnezeu, Cel Preaînalt. Voi trebuie să faceți aceasta prin Cruciada de Rugăciune. Fiți puternici, plini de speranță și nu vă temeți de nimic, dacă Mă iubiți.

Al vostru Isus