Duminică, 13 ianuarie 2013 la ora 00:10

Fiica Mea preaiubită, niciodată nu trebuie să uiți Cine este Maestrul tău. Când începi să fi târâtă în toate direcțiile și când discipolii Mei așază pe umerii tăi poveri enorme, tu trebuie să reziști. Pune-te în Mâinile Mele Sfinte, rămâi singură și cere-Mi să Mă ocup de toate.

Tu trebuie să răspunzi doar Vocii Mele. Orice alt glas care îți comandă să îndeplinești Misiunea Mea Sfântă adaptând-o căilor și interpretărilor lui, trebuie ignorat.

Cei care urmați această Misiune, trebuie să înțelegeți că Sfântul Meu Cuvânt nu poate fi analizat, modificat sau adaptat după alții. Cuvântul Meu este Sfânt. Acceptați cu credință ceea ce spun și fiți entuziasmați. Încercând să găsiți înțelesuri ascunse, senzații, sau căutând după preziceri, Mă ofensați.

Învățați să ascultați Vocea Mea. Lăsați-o să vă atingă sufletul și fiți recunoscători că vă ofer acest Dar al Învățăturilor și dorințelor Mele confidențiale. Fac aceasta din compasiune pentru voi și pentru că vă iubesc. Este jignitor pentru Mine să vă îndoiți și să pretindeți să vă dau răspunsurile pe care vreți voi să le auziți.

Fiica Mea, te rog ignoră întrebările și solicitările care îți sunt adresate cu scopul de a schimba Cuvintele Mele sau înțelesul a ceea ce îți spun Eu. Tu nu ai, după cum ți-am mai spus, autoritatea de a face asta. Chiar și atunci când acele suflete duplicitare îți pun întrebări dificile, la care tu nu ai răspuns, rămâi în liniște.

Aceia dintre voi care continuă să Mă judece și să Mă împiedice, contestând și criticând Cuvântul Meu Sfânt, să știe că nu sunt decât doar sărmani păcătoși. Nu faptul că puneți întrebări pentru binele sufletului vostru îl găsesc dezagreabil, ci refuzul vostru de a accepta că Eu, Isus Cristos, aș putea vreodată să comunic lumii așa cum o fac acum.

Dacă luați Cuvântul Meu și-l distorsionați ca să se adapteze vouă, el va deveni fără înțeles. Dacă apoi îl veți face bucăți cu scopul de a sfida Misiunea Mea Sfântă de a salva această ultimă generație, voi veți fi aruncați de-o parte.

Planul Meu este puternic acum, în timp ce Eu conduc rapid omenirea pe Calea Adevărului. Cei care se abat din drum și rătăcesc vor fi lăsați în urmă. Nu a mai rămas mult timp pentru salvarea fiecăruia dintre voi. De ce-l irosiți? Fiecare minut este prețios.

Dați-Mi șansa să vă conduc, să vă învăț și să vă salvez. Ascultarea față de Mine, Isus al vostru, este necesară dacă vreți să vă ajut. Numai atunci puteți să ascultați de Mine, dacă-Mi oferiți voința voastră. Dacă faceți acest lucru, nu va mai exista confuzie în sufletul vostru.

Al vostru Isus