Joi, 17 ianuarie 2013 la ora 23:17

Preaiubita Mea fiică, Focul Sfântului Duh și-a intensificat puterea în mijlocul Grupurilor Mele de Rugăciune iar acum acestea se vor extinde în întreaga lume și se vor multiplica de o mie de ori. Harurile ce le-au fost acordate acestor Grupuri, le vor ajuta să se organizeze repede și să crească în număr, așa cum am și intenționat.

Focul Adevărului cuprinde acum pământul și în același timp se lasă peste pământ întunericul care se întinde ca o ceață groasă. Cel rău, împreună cu demonii săi, vor chinui cât mai mulți oameni cu putință pentru a-i îndepărta pe aceștia de Mine. Eu nu îi pot îngădui să facă aceasta.

Durerea de a fi separat de aceste sărmane suflete, care cedează de bună voie în fața minciunilor cu care îi hrănește satana, este aproape de nesuportat pentru Mine. Cu toate acestea, nimic nu poate opri Cuvântul lui Dumnezeu, deși poate multora dintre voi nu li se pare că este așa.

Prin Puterea Mea, Eu voi sădi dragostea în toate acele sufletele care vor răspunde chemării Mele la rugăciune. Când își abandonează Mie voința lor liberă, Eu pot atunci să întreprind tot ceea ce este necesar pentru a le atrage spre Dragostea lui Dumnezeu. Această dragoste lipsește din viața lor de ceva vreme. Atunci, aceste suflete își vor da seama de golul pe care l-au simțit în interiorul lor înainte ca Eu să le fi dat această mângâiere sufletească. Această mângâiere este liniștea sufletească care poate veni doar de la Mine.

Veniți la Mine, iar Eu vă voi ajuta să vedeți tot ceea ce contează cu adevărat. Ascultați-Mi Vocea acum când Eu adun la un loc toate popoarele ca o familie a Mea pentru ca să vă pregătesc pentru noua voastră viață, acolo unde moartea nu va mai exista. În Noul Meu Paradis, nici moartea trupului și nici cea a sufletului nu pot exista. Moartea se va fi terminat. Noul Meu Paradis este pregătit, dar în el trebuie să intre toate sufletele care sunt astăzi în viață în lume. Aceasta este marea Mea dorință.

Discipoli ai Mei, vă spun vouă acum că trebuie să vă pregătiți pentru groaznicele încercări la care veți fi supuși din cauză că ați răspuns chemării Mele. Vor încerca să facă tot ce le stă în putință ca să vă submineze grupurile de rugăciune. Mulți preoți, de exemplu, vor încerca să le oprească activitatea. Vi se va spune să nu le frecventați. Vi se va spune că aceste grupuri de rugăciune nu au dreptul să-și desfășoare activitatea. Vi se va spune că Rugăciunile Mele vin de la spiritul celui rău. Vi se vor prezenta tot felul de motive, toate având menirea de a împiedica Lucrarea Mea să se împlinească.

Vă îndemn să lucrați toți împreună în pace și armonie. Să nu permiteți ca diferențele de opinie să oprească această lucrare. În această perioadă satana va încerca să provoace dezbinare între voi toți pentru a împiedica răspândirea Cruciadei de Rugăciune în toată lumea, așa cum am cerut Eu.

Grupurile de Rugăciune “Isus către omenire” trebuie să fie înființate pretutindeni. Ele vor fi indispensabile în formarea și coordonarea rămășiței armatei Mele pe pământ. Trebuie să lucrați îndeaproape, în iubire și armonie, și să țineți legătura cu fiica Mea, Maria. Am instruit-o să vă ajute prin îndrumare, acolo unde este posibil. I-am trimis un grup de oameni care vor coordona aceste grupuri de rugăciune în diferitele regiuni ale globului. Fiecare dintre voi trebuie să se concentreze asupra propriei sale regiuni unde trăiește și apoi să formați o legătură unii cu ceilalți. Maria va fi învățată de către Mine despre modalitatea de administrare a acestor grupuri precum și asupra structurii pe care o cer.

Voi binecuvânta fiecare Grup de Rugăciune, când vor fi de acord să-Mi urmeze Îndrumarea. Am nevoie să se implice și persoane din cler și să fie folosite cărți de rugăciuni. Maria vă va da de știre în curând ceea ce se așteaptă de la aceste grupuri.

Pregătiți-vă pentru această Misiune globală pentru că nu va mai fi alta ca ea. Aceasta este cea din urmă Misiune de a salva suflete și fiecare pas ce trebuie făcut este dictat de către Mine, Isus Cristos. Așadar vă rog să vă puneți toată încrederea în Mine. Bucurați-vă, căci sunteți binecuvântați că v-a fost dat să jucați acest rol în aceste timpuri care sunt cele mai importante din istoria omenirii. Din acest motiv, veți primi nenumărate daruri de la Mine, căci am nevoie de ajutorul vostru pentru a salva suflete.

Permiteți-Mi să vă dau Binecuvântarea pentru Protejarea Grupurilor Cruciadei de Rugăciune “Isus către omenire” din fiecare loc de pe pământ, de îndată ce acestea vor fi înființate.

Dragostea și Binecuvântarea Mea, Iubiții Mei discipoli. Voi Îmi aduceți pace, iubire și mângâiere în aceste timpuri.

Iubitul vostru Isus