Vineri, 18 ianuarie 2013 la ora 19:30

Copiii mei, vremurile s-au întors pentru că păcatul continuă să se întindă peste tot. Cum păcatul va deveni acceptabil în inimile oamenilor, pământul va geme în agonie sub apăsarea întunericului.

Războiul mondial este orchestrat acum și în curând el va arăta urâțenia din inima liderilor mondiali, care sunt toți uniți ca printr-un cordon ombilical. Unul îl alimentează pe altul, însă în curând nici unul nu va rămâne lider în țara sa pentru că nu vor răspunde decât unui singur stăpân, anticristul.

Pentru mulți, lumea poate părea la fel, însă nu este așa. Din cauza răului adus de către demonii încarnați care umblă pe coridoarele puterii, toată omenirea va suferi. Puterea deținută de către acești lideri sclavi ai răului va face să dispară drepturile civile. Semnele se pot vedea deja. Curând drepturile civile vor fi abolite și voi va trebui să vă încredeți în Fiul Meu și să vă abandonați Lui, pentru a putea să rezistați în fața nedreptăților la care va trebui să fiți martori.

Desființarea tuturor semnelor care amintesc de Fiul Meu va însemna începutul sfârșitului. Odată ce aceasta se va întâmpla, veți ști că timpul pentru A Doua Venire este aproape.

Trebuie să vă păstrați în rugăciune, copilași, și să continuați să recitați Cruciada de Rugăciuni, pentru că ele sunt foarte puternice și vor ajuta la diminuarea suferințelor care sunt planificate de către grupul răului.

Pământul se va cutremura în locurile unde își au sediul acești lideri influențați de demoni. Mâna Dumnezeului cel Preaînalt va lovi pământul, însă mulți dintre cei care duc vieți în păcat pot fi salvați prin rugăciunile voastre.

Influența celui rău se poate simți acum în sânul Bisericii și printre cei care proclamă Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Ei sunt primele ținte ale celui rău și ale lui anticrist, care nu se va opri din acțiunile sale de distrugere a tuturor Bisericilor Creștine.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru ca armata lui Dumnezeu să rămână calmă și în pace. Veți deveni puternici doar când vă încredeți complet în Fiul Meu, cedându-i Lui voința voastră liberă. Atunci veți putea să rezistați acestor încercări.

Preaiubita voastră
Mamă Maica Salvării