Luni, 21 ianuarie 2013 la ora 15:50

Draga Mea fiică, Timpul Meu pe pământ părea să se fi terminat la Crucificarea Mea, dar acela a fost doar începutul.

Timpul Meu, care este întrepătruns cu Voia Divină a Tatălui Meu, este imediat asupra voastră, și în sfârșit, Eu voi veni din nou să cuprind omenirea în Inima Mea Sfântă.

S-au realizat multe, nu numai prin voi, mult iubiții Mei discipoli, dar și prin Credința Bisericii Mele, în opoziție cu persecuția impusă asupra Corpului Meu de pe pământ de către guverne seculare.

Cât de mult îi Iubesc pe discipolii Mei loiali. Câtă alinare Îmi aduc, datorită fermității și loialității credinței lor. Spiritul Sfânt este ofensiv în această perioadă și a fost revărsat asupra omenirii ca o plasă, pentru a fi antidotul spiritului rău existent în inimile oamenilor.

Dacă voi, discipolii Mei, ați vedea așa cum văd Eu aceste spirite rele care circulă pe pământ căutând o casă, ați muri de frică. Ei caută refugiu în sufletul și în casele oamenilor. Suflete care nu Mă iubesc, care îl refuză pe Dumnezeu și care urmăresc învățături false răspândite de satana, inclusiv organizațiile new age – care pozează ca și organizații religioase și spirituale – se lasă fără apărare în fața acestor spirite. Multe din aceste suflete s-ar simți insultate dacă li s-ar spune că sunt purtători ai acestor spirite malefice. Ei nu ar crede, chiar dacă ar arăta semne de adâncă tulburare sufletească.

Aceste spirite, care sunt multe, Mi se arată când se zvârcolesc în întuneric în fața Mea. Îi văd batjocorind și scuipându-Mă din gurile lor necurate. Când sunt prezenți în copiii lui Dumnezeu, ei transformă persoana în care au intrat, chiar dacă încet, la început. Cu timpul aceste sărmane suflete vor scuipa obscenități împotriva lui Dumnezeu și a Legilor date de El. Ei vor promova fapte necurate și vor depune mari eforturi pentru a seduce și alte suflete în făptuirea păcatelor. Odată ce crește viteza infestării lor, Spiritul Sfânt, care este prezent în inima discipolilor Mei, va iniția o mare bătălie ca să ajute la eradicarea acestui rău. De asta este așa importantă rugăciunea. Rugăciunile voastre oferite pentru a opri răspândirea legilor rele, care Îl jignesc pe Dumnezeu, vor fi auzite și se va acționa în baza lor.

Vă rog continuați să recitați Cruciada (87) pentru a proteja națiunea voastră de cel rău, astfel încât faptele rele de persecutare să fie atenuate.

Al vostru Isus