Duminică, 20 ianuarie 2013 la ora 17:50

Multiubita Mea fiică, doresc ca discipolii Mei să întâmpine schimbările care îi așteaptă fără teamă. Prin aceste schimbări omul va fi purificat.

Actele malefice, cum sunt războiul și abolirea drepturilor voastre, menite să controleze felul în care sunt guvernate țările voastre, vor avea loc în curând. Dacă această ultimă bătălie între Împărăția Tatălui Meu pe de o parte și diavol și duhurile răului pe de altă parte nu ar avea loc, răul nu ar putea fi distrus.

Se vor face în mod constant încercări de preluare a monedelor naționale și a accesului vostru personal la bani. Dar rugăciunile voastre îi pot opri pe acești lideri răuvoitori să își pună în aplicare această încercare de a vă face sclavi. Acești oameni vor distruge Bisericile Mele și puține vor avea voie să ofere Sacrificiile zilnice. Totuși, vor fi câteva care vor rămâne în picioare datorită Harului lui Dumnezeu.

Ei vor persecuta Biserica și vor cauza o mare dezbinare între liderii Bisericilor Creștine și totuși vor fi preoți și clerici care vor rămâne în picioare pentru că vor refuza să se supună presiunilor.

Ei vor încerca să oprească Sacramentele Botezului, ale Sfintei Împărtășanii și ale Spovedaniei și totuși, acești slujitori sfințiți credincioși și curajoși vor continua să Mă slujească.

Țineți minte, rugăciunile voastre vor dilua impactul și severitatea acestor încercări. Când sufletele Mele alese se roagă în special pentru aceste acte de Milă, Eu voi răspunde chemărilor lor.

Al vostru Isus