Miercuri, 13 februarie 2013 la ora 11:20

Fiica Mea preaiubită, e tulburare în Ceruri acum când Coroana de Spini coboară să-Mi strivească Trupul, Biserica Catolică de pe pământ.

Această profeție care ți-a fost dată, în amănunt, în ultimii doi ani, s-a împlinit. Acum, când celelalte Revelații ale Mele vor fi în curând înțelese, foarte puțini dintre slujitorii Mei sfințiți vor mai putea ignora Implorările Mele adresate omenirii, la această oră nelegiuită a timpului vostru.

Ei, acest grup viclean, și-au început campania de a înlătura de pe pământ Adevărul Învățăturilor Mele. Vicarul Meu Sfânt a fost forțat să facă această acțiune și va suferi mult din această cauză. Masoneria s-a infiltrat în Biserica Mea de pe pământ și în curând, schisma, după cum a fost prezis, va crea diviziuni și neliniște printre slujitorii Mei credincioși.

Mulți nu știu absolut nimic despre înșelăciunea care li se propune. Nici nu știu că temelia Bisericii Mele, Biserica Catolică, a fost zdrobită și prefăcută în praf. În locul acesteia se va ridica urâciunea iar Eu voi interveni și voi trimite semne ca să avertizez fiecare suflet despre importanța rugăciunii, astfel ca ele să poată discerne Adevărul de ficțiune.

Nu prăbușirea Bisericii Catolice, care curând va deveni evidentă, va fi cea care va diviza lumea. Ci implicarea lor în crearea Noii Biserici Mondiale, a unei religii universale, va fi cea care va introduce păgânismul și idolatria.

Falsul profet este bine pregătit iar acum vine vremea lui. În colaborare cu anticristul, el va îngenunchea lumea. Ei nu se vor închina lui Dumnezeu, ci bestiei.

Îi îndemn pe toți discipolii Mei de pretutindeni să rămână calmi. Rugați-vă pentru pace și permiteți-Mi Mie, Isus al vostru, să vă conduc în aceste timpuri.

Fac apel la toți cardinalii, episcopii și slujitorii Mei sfințiți să unească turma și să rămână fideli Învățăturilor Mele. Fiți cu băgare de seamă la ce vi se va cere să predicați, căci predicile se vor schimba. Omiliile voastre vor fi gândite și scrise pentru o lume seculară și vor fi lipsite de substanță.

În încercarea de a fi percepuți ca reformatori ai Bisericii Catolice, vă vor propune toate acestea – promovarea congregațiilor universale – toate religiile contopite într-una singură, în așa-numita Biserică Creștină Unificată. La început, toate celelalte semne exterioare vor părea neschimbate, dar exact asta vor ca voi să vedeți. Treptat nu veți mai recunoaște Sfânta Mea Scriptură, pe măsură ce vi se vor pune în față cuvinte noi, fraze și moduri noi de prezentare a Sacramentelor.

Panica se va instala printre acei preoți conservatori și fideli care se vor alarma la vederea noului model pe care Biserica îl va adopta atunci când vor relansa noua Biserică modernă alternativă.

Prin rețeaua masoneriei care este infiltrată în orice colț al Bisericii Catolice, în guverne și în media, această urâciune va fi prezentată ca o mare inovație.

Acesta este începutul sfârșitului. Prezența Mea va fi izgonită discret, făcând loc noii ceremonii a Liturghiilor.

Tot fastul și toată ceremonia vor masca un tabernacol gol, căci Prezența Mea Dumnezeiască nu va mai fi permisă de către Tatăl Meu.

Trebuie să rămâneți uniți și, dacă sunteți catolici, să participați în continuare la Liturghiile zilnice și la Sfânta Împărtășanie. Toți creștinii trebuie să știe că și ei vor fi atrași în aceasta Noua Religie Mondială, pusă la cale de națiunile care merg mână în mână cu trădătorii Bisericii Mele Catolice. Ei vor să creeze o fațadă seculară, umanistă – o latură care să mascheze răul pe care aceasta îl va promova subtil.

Lupta a început, dar voi, discipolii Mei preaiubiți, sunteți mai puternici decât vă imaginați. Eu sunt mereu aici. V-am pregătit bine. Ca să supraviețuiți, trebuie să recitați această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (100) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru supraviețuirea Creștinismului

"O, Isuse drag, Te implorăm să ne dai abilitățile necesare ca să putem supraviețui încercărilor pe care le întâmpinăm, acum când ultimul Tău Papă adevărat își încheie Misiunea pentru Tine. Ajută-ne să rezistăm în fața acestui abuz teribil căruia va trebui să-i facem față acum din cauza prăbușirii Bisericii pe care o știam. Nu ne lăsa niciodată să ne abatem de la Adevărul Cuvântului Tău Dumnezeiesc. Ajută-ne să rămânem tăcuți atunci când împotriva noastră se vor face atacuri care să ne determine să-Ți întoarcem spatele, Ție și Sacramentelor pe care le-ai oferit lumii. Acoperă Armata Ta cu Iubirea Ta puternică de care avem nevoie, ca de un scut, ca să ne păzească împotriva falsului profet și a anticristului. Ajută Biserica Ta de pe pământ să se răspândească și să se înmulțească pentru a putea adera la Adevăr și a Te ajuta să-i conduci pe frații și surorile noastre pe Calea Adevărului, ca să ne putem pregăti în mod adecvat pentru a Doua Ta Venire. Amin"

Nu vă speriați, discipolii Mei. Totul este în Mâinile mele Preasfinte. Aveți răbdare. Nu vă justificați nici o acțiune, în Numele Meu, căci atunci când o faceți, voi apărați Cuvântul Meu, când de fapt tot ceea ce trebuie să faceți este să proclamați Cuvântul Meu.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru supraviețuirea Creștinismului
Rugăciunea (100) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, Te implorăm să ne dai abilitățile necesare ca să putem supraviețui încercărilor pe care le întâmpinăm, acum când ultimul Tău Papă adevărat își încheie Misiunea pentru Tine.

Ajută-ne să rezi... citește tot