Marți, 12 februarie 2013 la ora 02:19

Preaiubita Mea fiică, atât de mulți oameni din lume își ignoră spiritualitatea. Sunt atât de prinși de aspectele materiale din viața lor de zi cu zi, de serviciu, de rolul lor ca părinți, de efortul de a trece examene și de a se educa încât uită complet de viața ce-i așteaptă după ce timpul vieții lor pe pământ se va fi încheiat.

Este foarte normal ca ei să facă tot ceea ce le stă în putință în chestiuni ce țin de îndatoririle lor, să se îmbrace și să se hrănească, dar atunci când își neglijează bunăstarea spirituală ei își refuză cele mai mari daruri care îi așteaptă pe toți.

Mulți uită că Tatăl Meu poate să curme o viață în orice moment. Dacă sufletele nu sunt pregătite, ele vor simți regrete și e posibil să nu intre în Paradis atunci când vor trece din această viață în următoarea.

Este dificil pentru cei ce duc o viață activă să se gândească la ce se va întâmpla atunci când timpul ce le-a fost acordat de Dumnezeu pe acest pământ se va termina. Mulți consideră moartea ca fiind ceva înfricoșător și nu ceva la care ar dori să se gândească. Și în acest fel ei Mă resping pe Mine, Isus al lor, care sunt calea către Împărăția Tatălui Meu. Eu, Isus Cristos, sunt singura cale prin care puteți ajunge la viața veșnică, o viață necunoscută pentru voi.

Vreau să vă spun că există o viață minunată ce-i așteaptă pe toți copiii lui Dumnezeu. Această viață este importantă pentru că prin felul în care vă trăiți viața ce v-a fost dată pe pământ, voi vă hotărâți viitorul.

Niciodată să nu vă gândiți la moarte ca fiind sfârșitul. În schimb, gândiți-vă la ea ca fiind începutul unei vieți noi, minunate. Timpul petrecut pe pământ este o verificare. Este un test și în multe privințe, un exil. Născuți păcătoși, voi veți muri tot păcătoși. Dar acești păcătoși care se iubesc unul pe celălalt, care îi tratează pe ceilalți cu iubire și respect și care își trăiesc viața după Modelul Meu, au un viitor pe care să îl aștepte.

Eu sunt plin de Compasiune față de toți copiii lui Dumnezeu și de aceea Îmi manifest îndurarea față de sufletele rătăcitoare, pierdute și confuze. Eu caut sufletele care doresc să nu aibă nimic de-a face cu Mine și le mișc inimile ca să simtă la rândul lor compasiune față de ceilalți.

Mulți nu-și dau seama de felul cum Eu lucrez în inimile lor, dar Eu fac aceasta pentru a-i atrage spre Mine. Eu vin în grabă la toate sufletele care Mă cheamă, chiar dacă acestea nu sunt sigure de Existența Mea. Eu răspund numaidecât și le ascult toate intențiile. Eu sunt un Dumnezeu iubitor. Nu sunt iute la mânie. Sunt răbdător. Eu aștept. Sunt loial. Eu sunt atoate-iertător. Eu aștept ca toate sufletele să-Mi recunoască Chemarea pentru că, în curând, nu vor mai avea niciun dubiu a Cui este Vocea ce O vor auzi și care îi va îndemna să simtă Iubirea lui Dumnezeu.

Această viață va trece într-o clipită într-o Nouă Viață, un Nou Paradis Reînnoit. Chiar dacă acest timp de pe pământ poate să fie plin de încercări, greutăți, stress, suișuri și coborâșuri, el nu se poate compara cu pacea și splendoarea vieții care îi așteaptă pe toți cei care Mă iubesc.

Al vostru Isus