Joi, 14 februarie 2013 la ora 18:00

Multiubita Mea fiică, bătălia dintre Împărăția Tatălui Meu și regatul satanei a intrat în ultima etapă.

Cum îi păcălește cel rău pe copiii lui Dumnezeu, inclusiv pe aceia care urmează Adevărul Învățăturilor Mele. Nimic nu este așa cum pare. Puterea masoneriei a crescut și a infestat nu numai lumea politică, ci și Casa Domnului, Trupul Meu pe pământ.

Biserica Catolică este disprețuită mai mult decât oricare altă Biserică de pe pământ care proclamă Cuvântul Meu Sfânt. Aceasta se întâmplă pentru că a fost condusă de Mine și a urmat instrucțiunile Mele, date omenirii începând din momentul în care am declarat că Apostolul Meu Petru va pune bazele Bisericii Mele pe pământ.

Biserica Mea pe pământ a fost ținta celui rău care, de-a lungul secolelor, a împărțit Biserica Mea și i-a chinuit pe toți cei care celebrează Preasfintele Mele Sacramente.

Cel rău nu s-a oprit niciun moment din planul lui de a persecuta Biserica Mea. Viclean, mincinos, arogant, mândru și plin de importanță, el, înșelătorul, crede că puterea sa este absolută. Țintește întotdeauna spre aceia cărora li s-a dat responsabilitatea de a-i conduce pe copiii lui Dumnezeu către viața eternă.

De ceva timp, Biserica Mea Catolică suferă teribil din cauza satanei. Slujitorii Mei nu au fost lăsați nici măcar o dată să-și facă în pace datoria lor sfântă față de Mine. Apoi, ca să se asigure că face și mai mult rău, înșelătorul s-a infiltrat printre slujitorii Mei sfințiți, trimițându-și proprii lor slujitori să se amestece printre ei. Acela a fost momentul când urâciunea celui rău a intrat în Biserica Mea.

Când cei numiți să hrănească suflete comiteau păcate, am fost Eu, Isus Cristos, cel pus în boxa acuzaților.

Cea mai mare minciună dintre toate a fost aceea prin care cel rău i-a convins pe oameni că Eu, Isus Cristos, Conducătorul Bisericii pe pământ, am fost Cel care a trădat omenirea. Omenirea s-a născut cu păcat. Omul va păcătui până la A Doua Mea Venire. Dacă mă părăsiți pe Mine, Mântuitorul Lumii, din cauza păcatelor oamenilor, inclusiv ale acelora răspunzători pentru sufletele pe care le-au dus în rătăcire, aceasta va fi căderea voastră.

În locul Adevărului voi veți permite ca minciunile fiarei să vă corupă inimile. Voi sunteți acum sub puterea răului din Biserica Mea și mulți vor cădea pradă minciunilor care li se vor prezenta drept Adevăr.

Adevărul Învățăturilor mele va fi în curând declarat irelevant și neadevărat. Mânia Tatălui Meu în fața infestării Bisericii Mele pe pământ se va simți în curând printre slujitorii Săi din Biserica Mea de la Roma. Aceasta este bătălia finală. Vicarul Meu a căzut. Biserica Mea va cădea, dar curând se va ridica din nou.

Al vostru Isus