Vineri, 15 februarie 2013 la ora 22:10

Fiica Mea multiubită, această misiune trebuie să meargă acum mai departe, să îi atragă și să îi îmbrățișeze pe aceia care nu cred în Învățăturile Mele și pe aceia care se consideră creștini însă nu Mă mărturisesc pe Mine decât în mică măsură.

Indiferență lor este dureroasă. Interpretările lor asupra Învățăturilor Mele, răstălmăcite pentru a se potrivi stilului lor de viață lumesc, reprezintă cea mai rea formă de a Mă trăda pe Mine, Isus al lor.

Tineri, de vârstă medie sau bătrâni, deopotrivă, toți acești așa-numiți adepți ai Creștinismului Mă jignesc cu propria lor versiune, diluată, despre care ei cred că poate fi acceptabilă în ochii lui Dumnezeu. Ei au creat o nouă doctrină, făcută de ei, care să se potrivească stilului lor de viață. Și apoi consideră că încă Îl mai pot mulțumi pe Dumnezeu și că noua lor doctrină este acceptată de Dumnezeu.

Să știți însă că doar Adevărul este acceptabil în ochii lui Dumnezeu. Încercările de a Îl liniști nu vor avea ecou. Dumnezeu nu va accepta niciodată minciunile. Nici un lucru care promovează noi concepte în creștinism ori acceptarea și tolerarea păcatului, nu va fi acceptat în ochii Dumnezeului cel Atotvăzător, indiferent cât de bine a fost garnisit și îmbrăcat în cuvinte frumoase. El nu va accepta niciodată legi noi care minimizează importanța sacramentelor pe care vi le-am dat Eu, Isus Cristos, Salvatorul lumii.

Eu v-am salvat pentru a vă elibera de sub stăpânirea pe care satana o avea asupra inimii omului. Mi-am dat viața ca să vă salvez și să vă eliberez de lanțurile cu care erați legați de Satana și de focurile Iadului. Asta a însemnat că Iadul nu a mai avut putere asupra voastră, din moment ce vi s-a dat libertatea să alegeți viața în Împărăția Mea sau moartea în abisul Iadului.

Dar cum Mă răsplătesc oamenii, astăzi, pentru acest Dar extraordinar? Ei încearcă să-și justifice păcatul în Ochii Mei. Prezintă înaintea Mea păcate jignitoare și mă imploră să le accept minciunile și neadevărurile. Mai rău decât atât, ei vor să adapteze Sacramentele Mele Sfinte în diferite feluri ca să se potrivească nevoilor lor și apoi Îmi arată o urâciune. Căsătoria nu poate fi acceptată înaintea Altarului Meu dacă este între două persoane de același sex. Și cu toate acestea ei o fac și Mă insultă. Mă imploră să le accept păcatul, justificându-și ofensele aduse împotriva Poruncilor Tatălui Meu. Ei încearcă să se convingă pe ei înșiși că este un lucru acceptabil înaintea lui Dumnezeu, când de fapt acest lucru n-ar putea fi niciodată acceptat.

Toate Legile lui Dumnezeu sunt create în Cer. Păcatul este păcat în Ochii lui Dumnezeu și nu poate fi justificat de interpretări umane.

Mentalitatea amăgită a acestor adepți Creștini moderni care se străduiesc, la fiecare pas, să schimbe și să adapteze Învățăturile Creștinismului, dăunează Bisericii Mele. Aceasta cauzează o confuzie îngrozitoare.

Ei își bat joc de Dumnezeu și de moartea Mea pe Cruce.

În acest mod, Creștinii se vor întoarce la păgânism iar schimbarea poate fi rapidă. Dumnezeii falși, templele false, religiile false, toate au în comun un singur lucru. Adepții lor slăvesc un dumnezeu care este plămădit de mâna omului. Astfel de religii sunt jignitoare la adresa lui Dumnezeu și într-o biserică - templele masonice - ei nu se închină deloc lui Dumnezeu, ci bestiei.

Acesta este prețul libertății, oferit lumii prin moartea Mea pe Cruce. Iată de ce lumea trebuie să accepte Adevărul și să nu cadă pradă înșelăciunii pe care bestia o va semăna printre voi pe măsură ce timpul trece .

Al vostru Isus