Luni, 18 februarie 2013 la ora 18:00

Preaiubita Mea fiică, pe măsură ce schimbările din Biserica Mea pe pământ se intensifică, și vocile falșilor profeți se vor ridica la unison pentru a susține nelegiuirile ce se petrec în Biserica Mea. În timp ce Eu îți revelez ție, adevăratul profet al timpului din urmă, Adevărul – în mare parte deja cunoscut- se vor răspândi minciuni pentru a-i induce în eroare pe toți cei care Mă urmează.

Pentru fiecare învățătură pe care Eu ți-o dau pentru lume, exact opusul va fi declarat din gura falșilor profeți. Ei vor avea cuvinte de consolare pentru discipolii Mei care vor considera Adevărul ca fiind prea groaznic de îndurat. Prin minciunile lor haine îi vor aduce pe copiii Lui Dumnezeu sub stăpânirea micului corn, care va ședea în Scaunul lui Petru cu o strălucire pompoasă.

Când ți-am spus despre marea schismă din Biserica Mea, nu ți-am spus cum se va întâmpla aceasta. Deci, ascultă-Mă acum. Așa cum preoții din vremea Mea pe pământ au respins Cuvântul Meu Sfânt, la fel Mă vor respinge preoții înainte de A Doua Mea Venire. Nu doar că-Mi vor respinge Cuvântul pe care ți-l dau, copila Mea, ci vor accepta schimbările care le vor fi impuse. Darurile lor sfinte vor deveni fără putere imediat ce ei vor accepta blasfemiile și noile reguli ce le sunt prezentate.

Și discipolii Mei credincioși vor fi divizați datorită loialității fața de Biserica Mea pe pământ. Tot ceea ce trebuie să faceți este să urmați Învățăturile Mele date vouă în Cartea Tatălui Meu. Nu e nevoie să fugiți nicăieri căci Eu sunt prezent printre voi.

Voi știți Adevărul. El vi s-a dat ca hrană vouă, Creștinilor. Așadar, când vedeți că Poruncile lui Dumnezeu și Învățăturile Mele sunt rescrise, iar Sfintele Mele Sacramente sunt schimbate, trebuie să întoarceți spatele. Nu permiteți minciunilor să vă sperie, mai degrabă temeți-vă pentru cei care acceptă aceste noi acte și legi malefice despre care se va pretinde că vin de la Mine; ei însă nu vor înțelege Adevărul.

Al vostru Isus