Marți, 19 februarie 2013 la ora 14:30

Preaiubita Mea fiică, te rog anunță-i pe discipolii Mei că Domnia Mea este aproape.

Nu trebuie să se îngrijoreze pentru că, deși Coroana de Spini a fost pusă pe capul Vicarului Meu numit de Mine, Isus Cristos, ca să conducă Sfânta Mea Biserică Catolică și Apostolică, și acesta a fost înlăturat cu perfidie, iată că Eu vin acum, în cele din urmă, să vă aduc pacea.

Pentru voi, iubiții Mei discipoli, și pentru Ultimul Meu Papă Adevărat, anul ce urmează va fi un an nemilos și foarte dureros. Papa, împotriva căruia s-a complotat cu premeditare și răutate, a primit același tratament ca și Mine, Isus Cristos, care am fost bătut și biciuit. Vor spune că a fost găsit vinovat de o crimă pentru care el este complet nevinovat.

Eu, Mântuitorul vostru preaiubit, vă voi salva pe toți de această ticăloșie, care va fi percepută de mulți ca venind de la Mine, prin Mâna Mea care Conducătoare.

Eu instruiesc Biserica Mea ca și mai demult, însă doar prin Puterea Duhului Sfânt. Cheile Romei sunt sub comanda Iubitului Meu Tată. Eu, Isus Cristos, sunt pregătit să cobor din nou la A Doua Mea Venire și doresc să vă fac cunoscut că voi, discipolii mei, veți suferi la fel cum au suferit proprii Mei discipoli în perioada petrecută de Mine pe pământ. Voi, iubiții Mei, sunteți cu Mine, închiși în Inima Mea Sfântă, ca să puteți să vă uniți cu Mine în suferință. Plâng cu lacrimi pentru dragul Meu Papă nevinovat, ultimul Papă pe Pământ, Benedict al XVI-lea, care a fost ales de Mine să-Mi conducă Biserica în vremurile din urmă.

Victimele benevole vor avea nevoie de mult curaj ca să continue să declare Cuvântul Meu Sfânt, pentru că vor fi copleșiți de îndoieli puternice. Ei știu, în adâncul inimii lor, că Eu le vorbesc acum și totuși vor fi asaltați de îndoieli care vor fi cauzate de cei care vor refuza să accepte Mesajele Mele către omenire și care și ei, la rândul lor, Îmi sunt devotați.

Vă încredințez acum această scurtă dar specială Rugăciune a Cruciadei. Este o Rugăciune Miraculoasă pentru că face posibil ca toți cei care o recită să-Mi simtă Prezența în sufletul lor. Îi va ajuta de asemenea să vadă Adevărul pe care L-am promis lor și care le va fi dat în timpul vremurilor din urmă.

Rugăciunea (101) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune Miraculoasă pentru a simți Prezența lui Isus

"O, iubite Tată Atotputernic, Creatorul a toate câte sunt și câte vor fi, ajută-ne să devenim foarte puternici, noi toți cei care astăzi recunoaștem Prezența Iubitului Tău Fiu în Biserică. Ajută-mă pe mine să-mi înving teama, singurătatea și respingerea pe care o sufăr din partea celor dragi pentru că Îl urmez pe Fiul Tău, Isus Cristos, Mântuitorul Meu. Te rog, protejează-i pe cei dragi mie ca să nu cadă în capcană și să nu creadă minciunile născocite de satana pentru a-i distruge, despărți și devasta pe copiii lui Dumnezeu.Te rog ajută-i pe toți cei care sunt adepții monstruozității în Biserica Ta să se salveze din focurile veșnice ale iadului. Amin."

Iubiții Mei discipoli, voi Mă cunoașteți deja. Ceea ce veți vedea acum înăuntrul învelișului gol ce odată a fost Biserica Mea de pe pământ, vă va dezgusta. Veți plânge iară și iară până când nu veți mai simți nimic. Și atunci când Mă veți chema și Îmi veți spune:

“Isuse, izbăvește-mă de minciunile lui satana ca să pot discerne Adevărul din Rămășița Bisericii Tale.” (n.t. din ceea ce a fost odinioară Biserica Ta) Eu vă voi liniști. Vă voi umple cu Duhul Sfânt. Vă voi umple cu lacrimi de durere și voi înlocui aceste lacrimi cu Puterea Mea. Apoi, nu vă va mai păsa, pentru că Eu voi prelua controlul și vă voi conduce la fiecare pas.

Voi veți fi inspirați atunci când își vor bate joc de voi. Veți fi plini cu al Meu Spirit al Iubirii când vă vor râde în față pentru că veți crede în Doctrina Mea Sfântă. Apoi nu vă va mai fi frică deloc iar frica va fi înlocuită de un sentiment puternic al Iubirii Mele pentru voi și doar atunci veți simți ușurare și pace.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Rugăciune Miraculoasă pentru a simți Prezența lui Isus
Rugăciunea (101) a Cruciadei de Rugăciune

Iubite Tată Atotputernic, Creatorul a toate câte sunt și câte vor fi, ajută-ne să devenim foarte puternici, noi toți cei care astăzi recunoaștem Prezența Iubitului Tău Fiu în Biserică.

Ajută-mă pe mine... citește tot


Salvează-mă de minciunile satanei
Rugăciunea (23) din Alte rugăciuni

Isuse, izbăvește-mă de minciunile satanei ca să pot vedea Adevărul Rămășiței Bisericii Tale.

Amin.