Vineri, 22 februarie 2013 la ora 23:00

Preaiubita Mea fiică, trăiți vremuri în care mulți dintre copiii lui Dumnezeu au devenit păgâni. Chiar și cei născuți evrei sau creștini au recurs acum la diferite tipuri de idolatrie, așa cum a fost prezis.

Cât Mă jignește să văd respectul pe care copiii lui Dumnezeu îl au în inimile lor pentru plăcerile personale, și credința în zei falși care există numai în mintea lor.

Valurile de spiritism New Age și pasiunea pentru toate lucrurile care se referă la liniștirea conștiinței, toate acestea duc la o singura concluzie. Acești oameni sunt în întuneric, deoarece refuză să Mă recunoască pe Mine, Isus Cristos. Blocând deliberat Lumina lui Dumnezeu, ei se lasă deschiși către spiritul întunecat al răului. Satana și demonii săi iau pradă aceste suflete și le provoacă un teribil gol interior, și indiferent câte noi remedii spirituale vor căuta, ei nu vor găsi liniște, deoarece nu acesta este mediul lor natural în care s-au născut.

Păgânismul care a cuprins omenirea este, în acest moment, la cel mai înalt nivel de la timpul de dinaintea nașterii Mele, Isus Cristos, pe pământ. Chiar dacă lumii i-a fost dat Adevărul despre existența Lui Dumnezeu, și chiar dacă Eu, prin moartea Mea pe cruce, i-am salvat de la osândă, ei tot întorc spatele.

Obsesia de sine, adularea și o dragoste pentru excese lumești, este nenorocirea omenirii și ea vine dintr-un sentiment disperat de disconfort, neliniște și goliciune. Idolatria, iubirea pentru oameni celebri, zei falși, și afișarea obiectelor păgâne – aduce un nor de întuneric asupra tuturor celor care sunt pasionați de astfel de preocupări. Creștinii sunt ridiculizați de astfel de oameni, dar prin suferința și rugăciunile lor, ei pot ajuta la salvarea semenilor lor din focul Iadului.

Când flirtezi cu acești idoli falși, te joci cu demonii Iadului, trimiși să te tragă în abis pentru eternitate. Să nu crezi niciodată că astfel de practici păgâne ar fi inofensive, deoarece nu sunt. Când îți petreci timpul și gândurile cu astfel de preocupări te exilezi de bună voie departe de Dumnezeu și de viața veșnică.

Treziți-vă la Adevăr. Eu sunt Adevărul. Nu există nici o altă cale spre fericirea veșnică decât prin Mine, Isus Cristos, Fiul Omului. Am venit acum să dezvălui Adevărul, astfel încât să vă pot salva din nou și să vă aduc viață veșnică ajutându-vă să vă salvați sufletele.

Al vostru Isus