Sâmbătă, 23 februarie 2013 la ora 11:50

Fiica Mea preaiubită, Eu ofer întregii lumi Cartea Adevărului, pentru fiecare suflet din fiecare națiune. Este un Dar pentru omenire, dar trebuie să știi următoarele.

Ție, fiica Mea, îți dau toată autoritatea de a decide cum va fi tradusă, distribuită și publicată pentru a proteja această Lucrare. Tot ceea ce ține de publicarea acestor Mesaje este permisă doar cu aprobarea ta personală. Aceasta este dorința Mea, iar oricine nesocotește instrucțiunile Mele pe care ți le-am dat ție, și publică mesajele mele pentru profit, nu va primi Binecuvântarea Mea.

Da, Cuvântul Meu este pentru toți, dar promovarea Mesajelor Mele și felul în care este publicată Cartea Adevărului implică o responsabilitate enormă. Donații nu sunt necesare, pentru că trebuie folosite veniturile din cărți pentru a finanța producerea altor cărți și costurile de publicare în toate limbile.

Tu, fiica Mea, vei fi atacată în permanență pentru că te supui Mie în acest sens. Vei fi acuzată că încerci să profiți de pe urma acestei Opere și totuși vei ști că acest lucru nu este adevărat și nu este posibil.

Cei care te vor ataca cel mai tare în aceasta problema vor fi aceia care vor vrea să câștige sau să profite, într-o oarecare măsură, de pe urma Cuvântului Meu și se vor înfuria atunci când nu le vei permite să controleze această Operă.

De aceea, Eu declar că nimeni nu a primit autoritatea de a răspândi Cuvântul Meu Sfânt în forma de carte tipărită – în afară de tine, fiica Mea. Tu, de altfel, poți acorda permisiunea, sub Îndrumarea Mea, celor care vor să te ajute prin publicarea lui pe pagini de Internet și documente tipărite. Dar o pot face numai dacă cer și primesc permisiunea ta pentru aceasta.

Cuvântul Meu este Sacru iar dorințele și instrucțiunile Mele pentru omenire trebuie respectate. Voi, discipolii Mei, trebuie să faceți așa cum vă cere profeta Mea, Maria, și trebuie să-i respectați dorințele privind publicarea Mesajelor Mele. Dacă o atacați pe ea din cauza acestei Opere, voi de fapt mă jigniți pe Mine, Isus al vostru.

Vouă, discipolilor Mei, vi se va cere să împliniți întotdeauna Voia Mea Sfântă, indiferent de situație. Eu o îndrum pe fiica Mea Maria. Ea a fost aleasă ca profet al ultimelor timpuri. Eu vorbesc prin ea. Vocea ei este Vocea mea. Durerile și suferințele ei sunt ale Mele. Iubirea ei pentru ceilalți este Iubirea Mea. Bucuria ei provine din Inima Mea Preasfântă. Mâna ei este condusă de mine. Modul în care ea înțelege cum doresc Eu ca Sfântul Meu Cuvânt să fie auzit, vine de la Mine.

Fiica Mea a primit aceste Daruri din Cer pentru un motiv anume. Ascultați ceea ea ce vă spune, căci puteți fi siguri că aceasta vine de la Mine.

Al vostru Isus