Joi, 23 mai 2013 la ora 22:30

Multiubita Mea fiică, iubiții Mei discipoli din întreaga lume vor simți în curând Prezența Mea, pentru că Mă voi face cunoscut în inimile lor într-un mod pe care nu l-au mai trăit până acum. În acest fel îi voi pregăti pe Creștini să lupte, în numele Meu, pentru a salva sufletele tuturor.

Soldații Mei Creștini vor forma cea mai mare Armată împotriva anticristului. Mă refer la toți cei care Mă cunosc și care rămân loiali Doctrinei Mele Sfinte, conținută în Preasfânta Biblie. Fac referire, de asemenea, la cei care își practică credința, la cei care cred în Mine dar nu Mă vizitează și la toți cei care rămân loiali Adevărului. Vă veți aduna în toate colțurile lumii și, deși veți intra în Armata Mea de pe Urmă vorbind limbi diferite, vă veți uni ca unul întru Mine.

Cei care urmează aceste Mesaje vor forma nucleul și din acesta vor crește mugurii și apoi ramurile Armatei Mele din Urmă peste tot în lume. Nicio țară nu va rămâne neatinsă de Duhul Meu Sfânt prin Cartea Adevărului.

Cartea Adevărului vă va uni atunci când credința voastră va fi pusă la încercare. Când credința față de Mine va fi atacată și când Voi Fi dat afară din bisericile voastre, călcat în picioare și apoi îngropat – voi vă veți ridica și veți ține Cuvânt Meu viu. Flacăra Duhului Sfânt vă va îndruma la fiecare pas. Veți simți o forță și un curaj care îi vor surprinde chiar și pe cei mai blânzi dintre voi. Cei slabi vor deveni puternici. Cei temători vor deveni curajoși și cei asupriți vor merge înainte ca războinici ai Adevărului. Și în tot acest timp, pe măsură ce Armata mea de pe Urmă va crește și va ajunge să numere milioane de credincioși, multe obstacole vor fi puse în fața lor.

Ei vor avea de îndurat insulte, acuzații de erezie, minciuni, mânie și ură. Confuzie va exista pretutindeni printre defăimători, ale căror păreri vor fi pline de inexactități, contradicții și argumente de neînțeles. Influența satanei va crea întotdeauna confuzie, tulburare, argumente ilogice și viclene, și va fi întotdeauna împletită cu ură împotriva copiilor lui Dumnezeu. Cei care sunt binecuvântați cu Lumina lui Dumnezeu și Lumina Adevărului vor atrage atacuri teribile și pline de ură. Pentru că unde Eu Sunt Prezent, puteți fi siguri că persecuția celor care vestesc Cuvântul Meu Sfânt va fi mare. Puteți fi siguri că satana este foarte supărat după intensitatea persecuției arătate împotriva oricărei misiuni a lui Dumnezeu.

Atunci când veți suferi, căci așa va fi, din cauza urii arătate față de voi pentru că luați Crucea Mea și Mă urmați, fiara va fi mai neliniștită și va lucra și mai mult, prin sufletele celor întinați de păcatul mândriei, pentru a vă distruge. Trebuie să ignorați aceste atacuri. Rămâneți liniștiți, pentru că atunci când își vor spori ura lor intensă față de voi veți ști sigur că vă aflați în adevărată uniune cu Mine, al vostru Isus.

Mergeți în dragoste și pace, știind că eu locuiesc în inimile voastre.

Al vostru Isus