Duminică, 26 mai 2013 la ora 14:45

Scumpa Mea fiică, copiii Mei iubiți sunt răvășiți în acest moment. Doresc să le spun, în special celor care se îndoiesc de aceste Mesaje Divine dăruite ție din iubire pentru ei, că nu trebuie să se teamă.

Teama creează îndoială. Îndoiala creează confuzie. Confuzia poate conduce către îngrijorare și, eventual, veți fi orbi față de Adevăr. Adevărul nu va fi niciodată ușor de acceptat, deoarece Adevărul dezvăluie și bune și rele. Nimeni nu vrea să audă răul și, decât să accepte îndrumările date lumii prin Dorințele Mele, mai degrabă umanitatea va tremura de frică.

Trimit profeții Mei pentru a vă aminti de Iubirea Mea Infinită pentru fiecare dintre copiii Mei prețioși. De asemenea îi trimit pentru a vă avertiza de obstacolele care vor fi puse înaintea voastră de către cel rău pentru a vă lua de lângă Mine. Când revelez aceste lucruri, nu sunt pentru a vă supăra, ci pentru a vă salva și ocroti de rău.

Adevărul dat vouă în Sfânta Mea Carte, Biblia, este acolo pentru ca voi să vedeți. Nu o luați ca să creați propria voastră versiune, deoarece nu este Voia Mea ca voi să răstălmăciți Adevărul. Am promis lumii Cartea Adevărului și Eu niciodată nu mă răzgândesc asupra Sfântului Meu Cuvânt. V-o dau acum pentru a-i putea aduna laolaltă pe copiii Mei din cele patru colțuri ale Pământului. Vrăjmașii Mei vor încerca să oprească răspândirea celor conținute de Cartea Adevărului. Nu le permiteți să vă distragă, căci atunci când aceasta se întâmplă suflete vor fi pierdute pentru Mine.

Fiți recunoscători că Eu, iubitul vostru Tată, v-am dat acest mare Dar, deoarece veți avea nevoie de Îndrumarea Mea, în special acum când anticristul va fi prezentat lumii. Prin Cartea Adevărului vă va fi arătat cum să vă protejați sufletele de contaminarea pe care el a plănuit să o producă asupra lumii. Fiecare protecție vă este dată nu doar pentru a ajuta la salvarea propriilor voastre suflete, ci și a miliardelor de suflete.

Rămășiței Armatei îi vor fi date cele mai mari puteri pentru a învinge bestia. Va fi suficient de puternică pentru a face aceasta, așadar niciodată să nu vă simțiți descurajați când vrăjmașii Mei încearcă să vă împiedice să vă înmulțiți în toate națiunile. Puterea lor va fi spulberată, iar aceia care sunt slabi și acceptă minciunile care le vor fi prezentate curând, în Numele Fiului Meu, vor fi pierduți pentru Mine. Numai prin iubirea voastră pentru Mine și iubitul Meu Fiu, Isus Cristos, și prin puterea Duhului Sfânt toți copiii Mei pot fi salvați.

Vă voi proteja și vă voi păzi tot timpul. Înălțați-vă sufletele către Mine prin legământul vostru față de Fiul Meu și vă va fi dat cel mai Glorios Dar al Noului Meu Paradis.

Nu permiteți nimănui să vă oprească în revendicarea Moștenirii voastre de drept. Nu permiteți nimănui să vă oprească din lupta pentru sufletele copiilor Mei, deoarece vă sunt date Harurile necesare pentru a salva chiar și sufletele acelora care Mă ofensează cel mai tare. Vă iubesc, copii. Aștept răspunsul vostru la această Chemare din Cer.

Iubitul vostru Tată