Marți, 28 mai 2013 la ora 20:30

Preaiubita Mea fiică, Eu pregătesc chiar acum fiecare parte a lumii pentru A Doua Mea Venire. Voi ridica fiecare națiune – niciuna nu este exclusă – în Brațele Milostivirii Mele, pentru a le putea aduce în Împărăția Mea.

Planul Meu este foarte amănunțit și totodată simplu. Pe măsură ce Vocea Mea se va face auzită, va atrage milioane de suflete în următoarea etapă, iar apoi miliarde în etapele finale. Mult mai mulți vor auzi Adevărul acum, însă nu îl vor accepta decât atunci când ceea ce v-am spus se va întâmpla. Misiunea Mea se va extinde repede și când fiecare va ști că Eu, Isus Cristos, sunt Cel care fac această Chemare din Ceruri, toți Mi se vor alătura. Vor răspunde Misiunii Mele chiar și cei care reneagă aceste Mesaje.

Voi, discipolii Mei, poate veți fi descurajați de abuzul pe care va trebui să-l îndurați din cauza Mea, dar nu va dura mult. Iubirea Mea pentru copiii Lui Dumnezeu este atât de mare încât poate fi comparată cu cea a unui părinte cu mulți copii. Unii copii îi vor onora pe mama și tatăl lor și vor răspunde iubirii care le este arătată. Alți copii îi vor respinge pe părinții lor, se vor comporta urât cu frații și surorile lor, înainte de a rupe în final toate legăturile cu aceștia. Datorită legăturilor de sânge și iubire se vor depune toate eforturile, nu numai de către părinți, ci și de către frați, pentru a-i atrage pe acești copii pierduți înapoi în sânul familiei lor. Și când asta se va întâmpla, toate păcatele, furia și respingerea vor fi uitate.

Discipolii Mei, în timp ce va trebui să înfruntați furia celorlalți, e necesar să rămâneți calmi și răbdători. Perseverența vă va fi încercată iar unii dintre voi vor cădea. Dacă asta se va întâmpla, discipolii Mei loiali vor face tot posibilul pentru a vă aduce înapoi, astfel încât să puteți răspunde Chemării Mele.

 Iubitul vostru Isus