Vineri, 14 iunie 2013 la ora 23:50

Multiubita Mea fiică, atunci când un om începe să creadă în invincibilitatea sa este pierdut.

Atâția oameni, care nu acceptă faptul că viața pe Pământ nu este decât o mică parte a călătoriei lor spirituale către Împărăția Mea, pierd atât de mult timp prețios. Timpul la care mă refer este acela dăruit vouă de către Dumnezeu, timp pe care trebuie să îl trăiți conform Poruncilor Sale, dacă vreți să dobândiți Viața Veșnică. Dacă nu Îl acceptați pe Dumnezeu, atunci vă separați de El. Dacă faceți aceasta, viața vi se va scurta și, în loc de Darul Vieții Eterne, viața voastră se va sfârși atunci când muriți în viața prezentă. Nu trebuie să irosiți timpul dat vouă în această viață alergând după lucruri inutile, care vor deveni doar pulbere cu timpul.

Dumnezeu nu dorește ca voi să neglijați chestiunile zilnice sau timpul destinat familiei și prietenilor. Dacă vă bucurați de fructele vieții pe Pământ, aceasta nu înseamnă că nu puteți urma calea Domnului. O puteți face.

Fiica Mea, doresc să fac cunoscut că există multă confuzie cu privire la dorința Mea ca omenirea să urmeze Învățăturile Mele.

Râsul este bun. Tovărășia este importantă. Este bine să vă bucurați de o viață împlinită dacă arătați umilință și lăudați pe Dumnezeu și apoi oferiți mulțumiri chiar și pentru cele mai mici plăceri. Orice Dar pe care îl primiți în viața aceasta, pentru binele celorlalți, poate veni doar de la Dumnezeu. Felul în care folosiți aceste Daruri va fi important pentru salvarea sufletului vostru, atunci când Darurile acordate vouă de Dumnezeu sunt împărțite cu alții. Unii primesc talente mari, dar toate sufletele se nasc cu Daruri. Ele sunt menite să vă ajute să îi ajutați pe alții. Aceia care s-au născut cu talent pentru afaceri au obligația să îl întrebuințeze bine, pentru beneficiul celorlalți. Alții își vor folosi darurile pentru a avea grijă de aproapele lor și a aduce bucurie în viețile oamenilor. Și apoi sunt sufletele care suferă. Suferința lor este de asemenea un Dar, pentru că ei vor ajuta la salvarea sufletelor altora și, făcând aceasta, vor câștiga cel mai mare Dar dintre toate – Viața Veșnică.

Viața este dăruită de Dumnezeu cu un scop. Este pentru a aduce Glorie lui Dumnezeu și a-i încuraja pe copiii Săi să se unească cu El în cele din urmă, când viața se va schimba. Copiii lui Dumnezeu se pregătesc acum pentru această schimbare, care va fi atunci când glorioasa Viață Veșnică promisă lui Adam și Eva va deveni a lor.

Este important să încercați să arătați tot atâta dragoste și compasiune unul față de altul pe cât așteptați să primiți de la Mine atunci când voi veni să Judec. În fiecare zi trebuie să vă întrebați, pentru fiecare faptă pe care o faceți, i-ar plăcea aceasta lui Dumnezeu? Fac oare îndeajuns pentru a urma Poruncile lui Dumnezeu? Încalc Legile Domnului și dacă da, care vor fi consecințele?

Ignorați nevoile altora și nevoile voastre vor fi ignorate. Faceți să sufere pe oricare dintre copiii lui Dumnezeu în mod intenționat și veți suferi. Ucideți pe oricare dintre copiii lui Dumnezeu și nu veți avea viață. Viața pe pământ, deși poate aduce multă dragoste, bucurie și speranță, este plină de încercări. Trebuie să înfruntați toate încercările și trebuie să acceptați că ele sunt o parte a planului lui Dumnezeu pentru purificarea copiilor Săi.

Când vă trăiți viața fără a-L recunoaște pe Dumnezeu, atunci trăiți o viață conform dorințelor voastre. Dacă nu vă impuneți standardele stabilite de Dumnezeu, vă veți rătăci. Dacă vă veți îndepărta atât de mult încât nu veți mai putea găsi drumul înapoi, trebuie să cereți Harul lui Dumnezeu să vă ajute.

Fiecare cerere pe care o adresați lui Dumnezeu, dacă este pentru binele sufletului vostru și pentru nevoile celor pe care îi iubiți, primește întotdeauna răspuns.

Al vostru Isus