Miercuri, 12 iunie 2013 la ora 23:50

Preaiubita Mea fiică, în vreme ce Eu încerc cu toată Puterea Mea să aprind înainte de toate sufletele credincioșilor prin aceste Mesaje Sfinte ale Mele pentru lume, trebuie să-i avertizez încă o dată pe cei care vorbesc de rău despre Cuvântul Meu Sfânt. În vreme ce Eu caut sufletele celor căldicei în credință, de ce trebuie ca voi, care pretindeți că vorbiți Numele Meu, să atacați Adevărul când acesta vă este dat prin aceste Mesaje de la Mielul lui Dumnezeu?

Care om ar putea să vă vorbească astfel în Numele Meu Sfânt și să îndrăznească să stea în fața voastră? Nimeni. Doar prin Puterea lui Dumnezeu, Cuvântul Meu vă poate fi făcut cunoscut în mod direct.

Omul va continua să păcătuiască, indiferent că va comite păcate care vă sunt comune vouă tuturor celor din lume sau care sunt de-o gravitate mai mare. Voi sunteți cu toții păcătoși.

Un păcătos nu poate ierta pe un altul în Numele Meu decât dacă o face cu Autoritatea Mea prin Actul Spovedaniei care vă eliberează de păcat pentru o scurtă perioadă de timp. Niciun păcătos nu poate să-l condamne pe un altul în Numele Meu, pentru că nu are acest drept. Atunci când voi condamnați pe un alt păcătos, chiar dacă se face vinovat de cea mai gravă faptă împotriva lui Dumnezeu, sufletul vostru va deveni la fel de întunecat ca și al aceluia pe care îl condamnați în Numele Meu.

Oare nu știți câtă durere și tristețe Îmi provocați atunci când vă faceți rău unul altuia? Oare chiar nu M-ați înțeles deloc? Nu știți de ce am murit pentru voi? Aceia dintre voi care încă nu înțeleg Adevărul, trebuie să asculte acum. Eu nu vă condamn pentru păcatele voastre pentru că vă iubesc și vă voi ierta pentru orice păcat oricât de groaznic ar fi. Dar atunci când, în Numele Meu, vă declarați egalii Mei și judecați un păcătos folosindu-vă de Numele Meu, și Eu vă voi condamna la rândul Meu.

Oricât de mult v-aș iubi Eu, niciunul dintre voi nu poate să-l judece pe altul. Doar Eu, Isus Cristos, am primit de la Tatăl Meu Autoritatea de a judeca omenirea, nimeni altcineva. Dacă comiteți acest păcat, va trebui să înfruntați Judecata Mea. Să nu faceți niciodată aceasta pentru că este păcatul care Mă dezgustă prin ipocrizia lui.

Aproape că a sosit timpul ca omenirea să fie martora Adevărului Meu. Până când Tatăl Meu nu va abate multe pedepse, nu mulți vor răspunde Chemării Mele, chiar și dintre aceia care își declară loialitatea față de Mine. Sunteți atât de orbi în fața Adevărului Vieții Veșnice, sunteți atât de indiferenți la auzul Cuvântului lui Dumnezeu încât veți asculta numai atunci când pedepsele vor cădea asupra voastră.

Când se vor abate asupra voastră primele pedepse din multele ce vor urma, mulți vor spune că sunt catastrofe naturale dar când vor cădea asupra voastră repede ca o ploaie și când nu veți mai avea unde să fugiți, doar atunci veți înțelege că este Mâna lui Dumnezeu care a căzut peste voi.

Tatăl Meu va zgudui întreaga lume. Aceia dintre voi care se îndoiesc de Existența Lui vor înțelege că aceste evenimente nu pot fi atribuite doar naturii. Aceia dintre voi care credeți în Mine dar care ridiculizați aceste Mesaje Divine, vă veți înghiți cuvintele și veți vrea să vă fi tăiat limbile, pentru că veți înțelege curând cât de tare Mă jignesc cuvintele voastre josnice. Nu doar că Îl huliți pe Dumnezeu ci și împiedicați această Misiune Divină să salveze suflete.

Pentru fiecare suflet pe care îl îndepărtați de Mine, veți suferi pentru veșnicie. Dacă stați sfidători înaintea Feței lui Dumnezeu, nu vi se va permite asta. Rețineți, oricât de mult v-aș iubi, Eu voi interveni dacă veți încerca să sabotați Lucrarea lui Dumnezeu, în această Ultimă Misiune pentru a salva omenirea.

Timpul în care Cartea Adevărului să fie dată lumii este acum. Dacă voi Mă urmați dar nu Mă acceptați acum când vă chem, nu vă temeți, căci nu vă voi Judeca. Dar dacă veți încerca să Mă împiedicați să-i salvez pe copiii lui Dumnezeu, vă voi doborî.

Al vostru Isus, Salvatorul Omenirii