Marți, 25 iunie 2013 la ora 20:45

Fiica Mea mult iubită, Lacrimile-Mi curg astăzi, pentru că ticăloșia celui rău, care se manifestă în inimile oamenilor, ia amploare. Au devenit atât de îndârjiți, încât nu lasă loc pentru ca Eu, Isus Cristos, să-Mi găsesc mângâiere în inimile lor de piatră.

Inima Mea este sfâșiată de tristețe acum pentru creștinii care s-au îndepărtat de Adevăr și de tot ce i-am învățat. Foarte puțini găsesc alinare în Mine. Îi aștept cu răbdare și totuși nu vor să vină la Mine. Și-au creat un zid care îi separă de Mine, cinstind numai cu buzele Promisiunea Mea de a Mă întoarce. Cât de repede au uitat ce le-am spus, ce am făcut ca să-i salvez și ce le-am transmis prin Cartea Tatălui Meu, și anume să aștepte timpul care se apropie!

Sărmanii Mei copii! Dacă vor să primească alinare și ușurare în durerile provocate de încercările triste și dificile ale acestei vieți, va trebui ca mai întâi să le trezesc în inimi iubirea pentru Mine. Trebuie să-și ridice brațele și să Mă cheme acum, în acest timp, dacă vor ca Eu să le fac trecerea nedureroasă.

Eu nu doresc să provoc suferințe copiilor lui Dumnezeu. Dar, respingând Adevărul Învățăturilor Mele și Legile stabilite de Tatăl Meu, ei vor fi târâți într-o luptă teribilă cu spiritul răului, înainte ca Milostivirea Mea să-i poată atrage în Brațele Mele pentru a-i salva.

Cât de puțină încredere au în inimile lor pentru Unicul Dumnezeu Adevărat! Cât de frivoli sunt și cât de repede îmbrățișează neadevăruri pentru a-și satisface pofta lor pentru păcat! Cât de creduli sunt când, pentru a justifica păcatul, acceptă minciuni care se potrivesc stilului lor de viață.

Tot ceea ce justifică păcatul este plauzibil pentru intelectul uman și este singura cale pe care ei o aleg, pentru a-și putea trăi viața așa cum doresc.

Adevărul este atât de dificil de acceptat și atât de greu de digerat, încât sunt necesare sacrificii trupești pentru a-l accepta. Adevărul, dacă, și când este acceptat, necesită mult curaj și doar cei care au Darul Smereniei pot într-adevăr să-l îmbrățișeze cu ușurință.

Cei care chiar caută Adevărul lui Dumnezeu sunt deseori induși în eroare de către cei care afirmă că proclamă Cuvântul lui Dumnezeu.

Singurul loc unde veți găsi Adevărul este în Preasfânta Biblie și în Sfântul Meu Cuvânt dat vouă prin aceste Mesaje. Mesajele Mele susțin Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu, așa cum este el scris în Cartea Tatălui Meu.

A Mă iubi nu este ușor, întrucât puteți veni la Mine doar ca niște simpli copii. Aerele și mofturile voastre pe care le manifestați în fața lumii în viața de zi cu zi trebuie lăsate la o parte. Puteți veni la Mine doar ca niște simpli copii încrezători. Trebuie să vă așezați în fața Mea și să-Mi cereți să vă primesc, să vă modelez, să vă ajut să pășiți pe calea cea bună spre sfințenie și apoi să vă încredeți deplin în Mine.

Odată ce v-ați abandonat Mie cu totul, Eu vă voi ridica, vă voi elibera de frică și vă voi purta spre Împărăția Mea. Veți considera dificilă această cale, chiar și atunci când aveți Iubirea lui Dumnezeu în sufletul vostru. Dar va fi ca și cum o pânză de păianjen vă va fi îndepărtată de pe ochi, căci odată ce Adevărul va deveni clar, nu veți mai dori să pășiți pe niciun alt drum. Căci acesta este singurul drum care vă conduce spre Paradis și aceasta este ruta pe care trebuie s-o urmați pentru a veni la Mine, Isus Cristos. Pentru că Eu sunt Calea.

Al vostru Isus