Joi, 27 iunie 2013 la ora 23:20

Preaiubita Mea fiică, să nu permiți ca Revelațiile Mele să îți provoace tristețe sau frică. Tu ești călăuzită, și chiar și atunci când suferința devine insuportabilă, te rog să-ți amintești Cuvintele Mele.

Tatăl Meu a promis, prin profeții din vechime, că-l va trimite pe profetul din urmă, pe ultimul mesager. Indiferent cât de înfricoșător ar fi, sau cât de îngrozită te-ai simți, să știi că numai astfel poate fi împlinit Legământul Final al lui Dumnezeu.

Vă spun acum vouă, celor care insultați Cuvântul Lui Dumnezeu: temeți-vă! Plecați-vă ochii și acoperiți-i cu mâinile, în special aceia dintre voi care acum Mă scuipați în Fața, din cauza acestor Mesajele ale Mele de Reconciliere. Nu sunteți vrednici să stați alături de Mine. Cei care acum Mă luați în derâdere nu veți avea liniște până în Ziua Cea Mare, pentru că ați îndepărtat de la Mine sufletele pe care le doresc atât de mult.

Slujitorii Mei sfințiți care defăimați intervenția Mea din aceste Mesaje, va veni ziua când vă voi întreba următoarele: Câte suflete ați trimis la Mine în timpul pe care l-ați petrecut negând Vocea Mea Adevărată? Și pe câți i-ați îndepărtat de la Mine prin aceste fapte după care Eu vă voi judeca?

Aceia dintre voi care strigă blasfemii împotriva Duhului Sfânt, să știți că înainte de Ziua Cea Mare, ca un semnal pentru toți, voi veți fi doborâți. Niciun cuvânt de pe buzele voastre nu va scăpa nejudecat, și prin această faptă veți fi cunoscuți între cei din turma voastră – aceeași turmă căreia i-ați spus să ignore aceste Mesaje că nu vin de la Dumnezeu. În acea zi, discipolii voștri vor ști adevărul iar voi veți cădea înaintea Mea. Nu Îmi cer scuze pentru acest avertisment. Dacă batjocoriți Cuvântul Duhului Sfânt, Eu vă voi îndepărta de la Mine și veți plânge amarnic, voi și toți cei pe care îi veți duce cu voi în sălbăticie.

Dreptatea Mea va cădea asupra tuturor celor care vor împiedica să fie cunoscut în lume Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu. A lor va fi cea mai grea pedeapsă, căci durerea pe care o vor simți va fi mai mare decât a acelora care stau pe cea mai joasă treaptă a Purgatoriului.

Răutatea voastră șochează multe suflete bune și inocente care sunt credincioase Bisericii Mele de pe Pământ. Cruzimea voastră, care va fi revelată în timp, va fi văzută de mulți, iar apoi adevărata voastră loialitate față de Cuvântul Lui Dumnezeu va fi supusă testului final. Atunci veți sta în fața Mea, în Ziua Cea Mare în care voi veni să-i recuperez pe toți copiii Lui Dumnezeu – când voi veni să-i scap de pribegie și îi voi duce la casa lor de Iubire și Pace, în Noua Eră a Noului Meu Paradis. Atunci Cerul și Pământul se vor uni.

 Salvatorul vostru, Isus Cristos