Sâmbătă, 29 iunie 2013 la ora 21:13

Fiica Mea mult iubită, trebuie să ignori ura care se revarsă din gurile celor care susțin a fi oameni sfinți și discipoli loiali ai Mamei Mele mult iubite. Să știi că ura care se va manifesta împotriva ta va fi mai mare decât ura manifestată față de orice alt profet care a venit înaintea ta. Nu ți-o spun ca să te sperii, ci doar ca să accepți acest lucru și apoi să ignori răutatea. Ori de câte ori Prezența lui Dumnezeu se face cunoscută printre oameni, ea determină întotdeauna o reacție plină de răutate din partea bestiei, care lucrează prin ceilalți pentru a tăgădui Cuvântul lui Dumnezeu.

Fiica Mea, în curând schimbarea în formatul Liturghiei va fi prezentată în Biserica Mea. Va induce pe mulți într-o stare de mare confuzie și mulți nu vor reuși să vadă minciunile care vor fi prezentate în cadrul noilor rugăciuni. Prezența Mea va fi atacată în modurile cele mai subtile iar aceia care vor urma noul format în care se va renunța la Prezența Mea Adevărată nu vor putea efectua Sfânta Jertfă în felul în care ea trebuie făcută. Fiica Mea, această revelație va avea ca rezultat disprețul față de tine, dar trebuie să știi că acest lucru a fost prezis. Discipolilor Mei li se va spune că Sfânta Împărtășanie este pentru toți oamenii -de pretutindeni- uniți ca unul, pentru a-și arăta iubirea unii față de alții. Încet, dar sigur, Sfânta Liturghie nu se va mai centra pe Jertfa Mea Sfântă, ci în schimb ceremonia va fi creată pentru a îl omagia pe om, iar voi veți fi înșelați și veți asista la o confruntare în fața Altarelor Mele Sfinte și a tuturor tabernacolelor din lume.

Ziua când jertfa zilnică va înceta nu este departe. Să știți că Eu vin să vă avertizez cu privire la acest lucru de pe acum, ca atunci să nu flămânziți. Când veți fi lipsiți de Prezența Mea, voi veți fi lipsiți de Spiritul Meu și vă va fi greu să rămâneți aproape de Mine.

Cuvintele care vor fi folosite pentru a vă înșela vor include fraza: „pentru binele tuturor – pentru unificarea tuturor copiilor lui Dumnezeu”. Liturghia va avea o nouă semnificație. Moartea Mea pe Cruce va fi dată uitării și toate motivele pentru care am făcut-o vor fi redefinite. Amintiți-vă în acea zi Cuvintele Mele de acum. Dacă acceptați substitutul, Prezența Mea va dispărea. Eu voi fi cu voi, însă nu Trupul Meu va fi cel cu care vă veți împărtăși.

Celor care nu cred în planul acesta viclean, care a fost deja creat pentru a șterge orice urmă a Mea, le spun acum: Când Eu nu voi mai fi, Mă veți căuta? Când Sfânta Mea Euharistie va fi pângărită, veți găsi scuze celor responsabili pentru aceasta? Ori Mă veți urma pe Mine și veți asculta Adevărul, atunci când veți fi înconjurați de minciuni? Alegerea va fi a voastră.

Al vostru Isus