Miercuri, 31 iulie 2013 la ora 18:56

Multiubita Mea fiică, amintește-ți mereu cum lucrează diavolul. El este foarte atent să nu se dezvăluie. Așadar, el amestecă adevărul cu minciuna, pentru că vrea să creeze confuzie. Acesta este modul său preferat de a înșela sufletele. El nu ar spune niciodată adevărul, ca astfel ceilalți să vadă cum este el în realitate, însă pentru că este mândru, aroganța și ura lui pentru Mine se vor revărsa mereu din el. Aceia ai căror ochi sunt deschiși vor recunoaște imediat insultele care se aruncă în Fața Mea și înaintea altarelor Mele.

Nu uita că satana este mândru, arogant, îi place să se laude și este foarte șiret. Când este prezent în suflete, el are o încredere care izvorăște din mândrie și aroganță și o credință că este deasupra lui Dumnezeu. El întotdeauna va arăta semne care îl insultă pe Dumnezeu, dar numai cei care știu ce să caute le vor vedea. Aceia care se închină satanei și care își petrec o mare parte a timpului lor în grupuri, organizând ritualuri pentru a-i aduce omagiu, vor fi încântați să vadă aceste semne. Toți cei care și-au vândut sufletele satanei vor comunica prin astfel de semne, care vor fi un gest de sfidare la adresa Mea, Isus Cristos.

Aceia care vă înșală în Numele Meu îi vor convinge pe discipolii Mei să adapteze Legile Bisericii, ținând un referendum. Tuturor li se va cere să aprobe noile practici, care conduc la două lucruri. Primul este să șteargă Prezența Mea din Sfânta Euharistie. Al doilea este să accepte păcatul, încurajând oamenii să arate simpatie pentru drepturile acelora care nu cred în Isus Cristos.

Acest referendum va fi falsificat și minciunile vor fi prezentate ca fiind Adevărul. Când noua religie mondială va fi introdusă, Biserica Mea de pe Pământ – Biserica Adevărată – se va ascunde pentru a putea să Mi se închine.

Ținta fiarei Sunt Eu. Eu Sunt Cel pe care dorește să Îl rănească. Știe că nu Mă poate distruge, deci va încerca să distrugă rasa umană, pe care o blestemă în fiecare secundă. Slujitorii fiarei nu se vor opri doar la a insulta Prezența Mea în Tabernacolele din lume. Ei nu se vor mulțumi doar să distrugă Sacramentele, pentru ca să poată rosti blasfemii la adresa Mea. Ei vor fi fericiți doar când vor fura suflete, creând cea mai mare blasfemie dintre toate. Atunci va fi timpul ca ei sa creeze din nou Prima Mea Venire, dând impresia că a fost trimis Ioan Botezătorul. Omul care va spune că este profetul Domnului va minți și va lăsa lumea înmărmurită când va declara că anticrist este Eu, Isus Cristos.

Anticristul, prin puterea satanei, va pretinde că este Eu, Isus Cristos. Vai de acele suflete care îl îmbrățișează, pentru că vor fi lipsite de putere împotriva lui. Dacă le permiteți celor doi să vă atragă într-un vid de minciuni, vă veți îndepărta atât de mult de Mine încât doar Intervenția Tatălui Meu vă va mai putea aduce în Milostivirea Mea.

Când cineva va veni și va pretinde că este Eu, Isus Cristos, să știți că este un mincinos. Eu nu voi veni în trup a doua oară. Satana nu poate rosti aceste cuvinte:

”Isus Cristos, Care a venit în trup.”

Ceea ce va spune el, prin gura fiarei, a anticristului, vor fi următoarele:

“Eu sunt Isus Cristos, Eu am venit acum în trup pentru a vă aduce mântuirea.”

Când aceasta se va întâmpla, Intervenția Mea Divină va fi rapidă, dar până atunci falsul profet și anticristul vor fi furat multe suflete.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru cei care spun că sunt ai Mei, ca ei să rămână ai Mei.

Rugați-vă să aveți toți puterea și curajul să duceți Crucea Mea în timpul celei mai mari persecuții a Trupului Meu – Trupul Meu Mistic – Biserica Mea pe Pământ în aceste timpuri.

Al vostru Isus