Miercuri, 31 iulie 2013 la ora 18:31

Copila mea, iubirea ta pentru Fiul meu, Isus Cristos, îi va aduce pe toți aceia care Îl iubesc cu adevărat mai aproape unii de alții. Atunci când cei care Îl iubesc pe Fiul meu găsesc că este dificil să-i iubești pe ceilalți, ei trebuie să Mă cheme pe Mine, Mama Mântuirii, ca să le deschid inimile.

Iubirea Fiului meu este atât de puternică, încât cu Puterea Spiritului Sfânt ea se poate răspândi atât de rapid de la un colț la altul al pământului în fiecare loc. Atunci când Cuvântul Sfânt al Fiului Meu este dat tuturor copiilor lui Dumnezeu, prin intermediul acestei Misiuni, acesta va străpunge inimile sufletelor umile care Îl recunosc pe Mântuitor atunci când El vorbește. Iubirea care emană din Cuvântul Său dat vouă în acest timp al istoriei omenirii va uni instant milioane de suflete, ca și când v-ați cunoaște de o viață. Este atât de puternică încât, prin intermediul puterii limbilor, ea se poate răspândi repede de la o națiune la alta, în toate limbile. Așa veți ști că aceste Cuvinte, prin intermediul acestor Mesaje, vin de la Fiul meu.

Așa cum Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu poate uni sufletele, tot așa el poate provoca diviziuni. Ura care rezultă pe măsură ce Cuvântul lui Dumnezeu devorează sufletele este cea mai rea. Când aceste Mesaje atrag atâta ură și atâtea fapte rele săvârșite de cei care se numesc pe sine adevărați discipoli ai Fiului meu, să știți atunci că de fapt cel rău este cel care cauzează toate acestea. Sărmanele mele suflete, bieții mei copilași confuzi, să nu vă întoarceți niciodată spatele atunci când vă îndoiți de Cuvintele Fiului meu. Trebuie să vă păstrați mintea deschisă, rămânând loiali Învățăturilor Sale. Nu judecați pe nimeni în Numele Său. Iubiți-vă unii pe alții. Nu contează dacă nu credeți că Dumnezeu este cel care și-a trimis ultimul profet. Dar vă rog totuși să vă aduceți aminte de obligația voastră – de a îndeplini sarcinile voastre față de Fiul meu, aderând strict la Învățăturile Sale.

Să nu acceptați niciodată faptul că El ar binecuvânta orice altă doctrină nouă pe care nu a dat-o lumii atunci când trăia pe acest pământ. El nu ar tolera niciodată ceva care să înlocuiască moartea Sa pe Cruce pe altarele lumii.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii