Vineri, 02 august 2013 la ora 15:30

Copila mea, în vremea aceasta stau în fața Fiului meu și cad la pământ cu fața în jos la Picioarele Sale, în mare durere. La fel cum, stând la picioarele Crucii Sale, a trebuit să fiu martoră la Agonia Sa, tot așa acum trebuie să Îi îndur Suferința încă o dată.

Răstignirea Fiului meu se săvârșește din nou, acum când Trupul Său, Trupul Său Mistic care este Biserica Sa pe Pământ, trebuie să sufere în urma biciuirii săvârșite de ai Săi. Aceștia, dușmanii dinăuntrul Bisericii Sale, Îi vor biciui Trupul, Îl vor rupe în bucăți, Îl vor batjocori cu cruzime și Îl vor pângări iar apoi Îl vor arunca deoparte. Biserica Fiului Meu urmează acum să fie biciuită, în cadrul celei ce va fi prima etapă a Răstignirii Sale pe Pământ în aceste vremuri. Îi vor lua Trupul din Sfânta Euharistie, Îl vor insulta și Îl vor înjosi. Aceste lucruri se vor manifesta în diferite feluri, căci vor face tot ce le stă în putință pentru a-L ocărî prin gesturile pline de prefăcătorie și lipsă de respect. După ce Îi vor fi pângărit Preasfânta Sa Euharistie, ei O vor arunca apoi deoparte și foarte curând va fi foarte dificil să vă puteți împărtăși cu Ea. Acesta este doar unul din numeroasele planuri ce sunt în curs de desfășurare cu scopul de a îndepărta cu totul Prezența Fiului Meu din Sfânta Liturghie.

Mulți vor observa aceste gesturi malefice și își vor da seama că sunt ofensatoare la adresa Fiului meu. Mulți vor protesta, însă glasurile lor nu vor fi auzite. Voi, sărmani preoți care veți suferi de pe urma acestei profanări, trebuie să mă rugați pe mine, Mama voastră, să vă ajut să îndurați această suferință. Nu trebuie să falsificați niciodată Sfânta Euharistie, căci Ea este singura voastră Hrană pentru Mântuire. Fără Ea, voi vă veți înfometa. Ea trebuie întotdeauna să fie făcută disponibilă tuturor copiilor lui Dumnezeu. Nu trebuie să acceptați niciodată că un alt fel de pâine ar fi Pâinea Vieții.

În curând vi se va cere să împărtășiți cu un înlocuitor al Sfintei Euharistii iar acesta nu va fi Trupul Fiului meu. Trebuie să rămâneți fideli Darului Sfintei Euharistii chiar și atunci când vi se va spune că Aceasta nu mai are nicio relevanță și este inacceptabilă în cadrul noii religii mondiale.

Mama voastră în Cristos, Mama Mântuirii