Marți, 06 august 2013 la ora 19:37

Copila mea, să nu-i asculți niciodată pe cei ce atacă Mesajele de la Sfânta Treime, pentru că ei te vor distrage de la această Lucrare. Ține minte, această Misiune va fi atacată mai mult ca oricare alta, datorită importanței Ei. Batjocura, derâderea și critica vor continua până în ultima zi, in care vei primi Mesajul Final.

Planul de a discredita aceste Mesaje se va intensifica și ura va deveni mai puternică, așa că vă rog sa fiți pregătiți. Aceste Mesaje nu pot fi ignorate nici de credincioși nici de necredincioși, deoarece Cuvântul lui Dumnezeu nu va trece niciodată neobservat. Ura împotriva lui Dumnezeu în lume în acest moment este pretutindeni, iar cei care proclamă Cuvântul Său în aceste vremuri vor suferi.

Adevărul a fost întotdeauna respins încă de la începuturi, când Dumnezeu i-a trimis pe profeții Săi pentru a-i avertiza pe copiii Lui asupra pericolului păgânismului. Păgânismul este opusul Adevărului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Acele biete suflete, care se închină la zei falși, îl mânie foarte mult pe Tatăl Meu. El este un Dumnezeu gelos, deoarece prin El au început toate lucrurile. El este Atotputernic. El este un Dumnezeu iubitor, dar Mânia Lui este de temut atunci când păgânii îi vor infesta pe cei ce Îl iubesc.

Când copiii lui Dumnezeu- cei care cred în El și cei care Îl adoră, prin preaiubitul Său Fiu, Isus Cristos – vor încerca să se unească cu toate sufletele, toate religiile, trebuie să fie foarte atenți. Dumnezeu vrea ca toți copiii Săi să se iubească unul pe altul, indiferent de rasă, credință sau națiune. Ceea ce El nu va permite niciodată este adoptarea în biserică a păgânilor de către creștini. Când aceasta se va întâmpla, păgânismul va șterge orice urmă a Creștinismului. Este o insultă la adresa lui Dumnezeu să ia cineva Adevărul – Cuvântul lui Dumnezeu- și să permită minciunilor să Îl contamineze.

Profeții lui Dumnezeu au avertizat omenirea asupra pericolului de a îmbrățișa păgânismul, deoarece acesta duce la o distrugere completă. Când aceasta se va întâmpla, națiunile care vor permite urâciunea în bisericile lor vor fi nimicite, fără a li se arăta pic de Milă.

Nu îngăduiți ca păgânii să domine in bisericile lui Dumnezeu. Nu trebuie să uitați niciodată marele Sacrificiu făcut de Dumnezeu atunci când El Și-a trimis unicul Său fiu să vă aducă Salvarea. Ziua în care veți adopta practicile altor biserici, care nu sunt ale lui Dumnezeu, sau în care vă veți pleca în fața păgânilor, este ziua în care veți întoarce spatele Adevărului.

Țineți ochii deschiși și rugați-vă ca bisericile voastre să nu vă oblige să renunțați la credința voastră în Isus Cristos.

Preaiubita voastră Mamă, Mama Salvării