Miercuri, 07 august 2013 la ora 18:50

Mult iubita Mea fiică, lumea trebuie să se pregătească pentru venirea celui mai mare dușman al său de când copiii Mei au fost lăsați pe acest Pământ.

Anticristul este acum gata să se arate lumii și planul său este acesta. El va aștepta până când războaiele vor face ravagii pretutindeni. Atunci el va apărea și va crea o falsă pace în statul Israel, unindu-l cu Palestina într-o alianță surprinzătoare. Toată lumea îl va copleși cu laude. El nu se va opri aici, ci va acționa cu o repeziciune care îi va uimi pe mulți și va negocia acorduri de pace în multe națiuni sfâșiate de război. Din nou el va fi lăudat și apoi va fi admirat, cu o extraordinară devoțiune, de către miliarde de oameni din întreaga lume.

Apoi totul va părea că este bine. Foarte curând el se va implica în opere de caritate și va lua legătura cu principalele bănci ale lumii pentru a crea o nouă și puternică instituție financiară. Multe afaceri și mulți lideri politici vor fi implicați în numeroasele sale planuri. Curând o nouă monstruozitate va fi creată, aparent pentru a da un impuls economiei mondiale. Aceasta va fi noul Babilon, centrul întregii puteri, de unde elita lumii și cei bogați își vor conduce afacerile. Va fi considerat o sursă de informații minunate, de care oamenii vor beneficia în toate domeniile, de la locuri de muncă până la casele în care locuiesc și hrana pe care o dau familiilor lor.

Întreaga glorie îi va fi atribuită anticristului. Apoi el, împreună cu falsul profet, vor crea un parteneriat la nivel global, care va fi prezentat drept cea mai mare inițiativă umanitară. Lumea va aplauda acest nou Babilon și cu toții se vor zbate zgomotos încercând să câștige un loc cât de mic în centrul acestuia.

Noul Babilon, vi se va spune, este menit să îl glorifice pe cel măreț, să promoveze protecția mediului înconjurător, să îmbrățișeze pământul-mamă și să scape lumea de sărăcie cu ajutorul resurselor, – toate acestea se vor revărsa din gura sa vicleană.

Când acestea se vor întâmpla Mâna Mea va interveni și va răsuci pământul pe axa sa. Eu nu Voi rămâne deoparte, fără a-i avertiza pe copiii Mei asupra consecințelor adoptării acestei urâciuni, create în adâncurile Iadului și aruncate asupra omenirii. Marile Mele semne se vor arăta pentru a-i da în vileag pe toți aceia care îmbrățișează și acceptă această insultă în Numele Meu Sfânt.

Eu Voi scutura lumea și ea se va înclina. Niciun om nu va putea să ignore intervenția Mea. Apoi voi arunca foc peste o treime din întregul Pământ. Curând va apărea foametea, dar nu provocată de Mâna Mea, ci prin contaminarea deliberată a Pământului de către anticrist. În timp ce el și cohortele lui vor provoca suferințe oamenilor neștiutori din multe națiuni, Eu voi riposta.

Deși această suferință va fi greu de îndurat, să nu aveți teamă, copii, pentru că ea va fi de scurtă durată. Iubirea Mea pentru voi toți este enormă, dar Dreptatea Mea este fulgerătoare și pedeapsa Mea este înfricoșătoare.

Nu trebuie să acceptați ceea ce vi se propune. Când îl veți vedea pe omul păcii, pe anticrist, primind distincții și premii pentru mărețele sale lucrări în țările sfâșiate de război, să știți că Intervenția Mea este aproape.

Trebuie să rămâneți mereu în uniune cu Fiul Meu, Isus Cristos, și să vă rugați pentru ca, prin preoții și clerul loial, să vă fie date Sacramentele în timpul încercărilor care vă așteaptă.

Se va face Voia Mea !

Nimic nu poate și nici nu va împiedica împlinirea Legământului Final, prin care Fiul Meu va Domni în Pace.

Tatăl vostru iubit, Dumnezeu Cel Preaînalt