Luni, 19 august 2013 la ora 18:28

Copiii mei de pretutindeni, trebuie să mă ascultați pe mine, Mama voastră iubită, în aceste timpuri de durere. Eu vă chem, în special pe aceia dintre voi care au o mare devoțiune pentru mine, Maica lui Dumnezeu, ca să vă consolez în aceste vremuri de mare apostazie. Trebuie să acceptați Intervenția din Ceruri, cu seninătate, și să fiți recunoscători pentru că prin marea Dragoste a iubitului meu Tată vi s-a dat acest mare Dar.

Când veți crede că teribilul val de păgânism care va înghiți în curând Biserica Fiului meu în toată lumea este peste puterea voastră de a îndura, trebuie să cereți ajutorul meu. Orice s-ar întâmpla, dacă rămâneți credincioși Fiului meu, deși vor face toate eforturile să vă distragă, totul va fi bine. Să nu simțiți niciodată că nu există speranță, pentru că marea Glorie a Fiului meu și Voința lui Dumnezeu se vor revela în curând.

Indiferent cât de mulți din Biserică vor induși într-o gravă eroare, Cuvântul lui Dumnezeu se va răspândi ca focul într-o pădure. Cei doi martori ai Cuvântului lui Dumnezeu – adevărata Biserică Creștină și Casa lui Israel vor trece testul timpului. Foc se va revărsa din gurile lor sub forma Duhului Sfânt.

Cu timpul, după ce urâciunea pustiirii se va revela, cei loiali Adevărului se vor ridica și a lor va fi Împărăția lui Cristos. Minciunile vor fi mereu descoperite, deși la început aceia dintre voi care s-au umplut de Darul Duhului Sfânt vor suferi atât de mult când vor fi martorii profanării îngrozitoare în Bisericile Fiului meu. Adevărul va fi dezvăluit și toți cei care au fost la început înșelați vor înțelege în cele din urmă răul care vi s-a așternut înainte.

Trebuie doar să aveți încredere în Fiul meu în timpul acestei călătorii chinuitoare, de-a lungul căreia veți fi tratați ca niște criminali pentru că insistați să rămâneți fideli Cuvântului lui Dumnezeu. Vă rog să vă amintiți cum a urcat Fiul meu pe muntele Calvar. Acceptați crucea, cu dragoste și demnitate, pentru că Îi aduceți multă mulțumire Fiului meu atunci când Îi purtați povara. Prin sacrificiul și suferința voastră El va răscumpăra cele mai nevrednice suflete și atunci El va putea să îi unească pe toți copiii lui Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă, Maica Mântuirii