Marți, 20 august 2013 la ora 19:20

Preaiubiții Mei, Iubirea Mea și Compasiunea Mea pentru toți păcătoșii presupune că începând de astăzi, Voi oferi o mare Milostivire miliardelor de suflete. Eu le voi deschide ochii la Mesajele Mele pentru umanitate. Mă voi asigura ca multe alte milioane de oameni Îmi vor auzi Cuvintele, ca să pot lua în Noul Paradis mult mai multe suflete pierdute. Toate aceste suflete, care din cauza încăpățânării lor nu ar accepta niciodată aceste Mesaje, le vor vedea acum drept ceea ce sunt – un Act de Milostivire din partea Mea, ca să pot să le salvez sufletele.

Preoții, care au denunțat Mesajele Mele și le-au declarat a fi cuvintele diavolului, își vor da seama atunci ce greșeală au făcut refuzând sufletelor șansa de a asculta Glasul Meu Ceresc.

Necredincioșii, care s-au luptat pentru a-și găsi pacea, vor fi atrași spre Mesajele Mele și în curând ei își vor căuta mângâierea în Mine. Eu îi aștept, și de îndată ce vor veni spre Mine, Îi voi umple de dor pentru Dragostea Mea, astfel încât nu vor putea să Mă ignore.

Cei ce cred în Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, dar care nu Mă acceptă, pe Mine, Fiul Său iubit, vor simți o pornire în suflet. Ei vor avea mare nevoie de Adevăr, când vor fi martori ai modului în care lumea se va schimba într-o formă de nerecunoscut.

Apoi, cei ce Mă iubesc și care rămân de neclintit în credința lor, dar care nu M-au recunoscut atunci când le-am chemat sufletele, vor fi copleșiți de ceea ce vor înțelege în sfârșit, atunci când Prezența Mea Divină li se va face cunoscută. Mă voi bucura atunci când acești discipoli ai Mei Îmi vor permite să-i călăuzesc în călătoria finală.

Eu dau lumii aceste Daruri pentru că îi iubesc pe toți. Așteptați acest dar cu dragoste și recunoștință.

Al vostru Isus